ye-logo.v1.2

Кадрові рішення у Хмельницькій ОДА: що задекларував новий заступник очільника області

Політика 10917
Олександр Дехтярук (ліворуч) уже тиждень на посаді заступника
Олександр Дехтярук (ліворуч) уже тиждень на посаді заступника. Фото: прес-служби Хмельницької ОДА

Тимчасово виконує обов’язки заступника полончанин Олександр Дехтярук.

Ще 5 липня тимчасово виконувач обов’язків голови Хмельницької ОДА Володимир Кальніченко призначив собі заступника. Однак, офіційне розпорядження з'явилось на сайті адміністрації лише учора, 10 липня. У документі йдеться, що посаду зайняв підприємець із Полонного та депутат обласної ради Олександр Дехтярук.

«Тимчасово, до призначення в установленому порядку заступника голови обласної державної адміністрації, покласти з 05 липня 2019 року виконання обов’язків заступника голови обласної державної адміністрації на радника патронатної служби при голові обласної державної адміністрації Олександра Миколайовича Дехтярука», - йдеться у розпорядженні від 4 липня.

У поданій декларації за 2018 рік Олександр Миколайович вказав, що мешкає в Полонному і є власником КП «Буртинський завод вогнетривів». Окрім того, володіє будинком, нежитловим приміщенням і земельною ділянкою у райцентрі. У курортному селі Хорли Каланчацького район Херсонська область, що розташоване на півострові Гіркий Кут й омивається Чорним морем, зводить будинок площею 116,9 квадратних метрів. Також Олександр Дехтярук декларує вантажівку «MAN», причіп, зароблених на власному підприємстві 51 508 гривень, кредит у 32 тисячі гривень, дохід від продажу нерухомого майна - 32 760 та готівкові збереження - 401 800 гривень.

Дружина, Анна Яківна, декларує нежитлове приміщення у Полонному і фургон «Mersedes-Benz», дохід від зайняття підприємницькою діяльністю склав 343 093 гривень, ще понад 100 тисяч гривень жінка отримала відпродажу нерухомого майна. У 2018 році подружжя на двох отримало більше пів мільйона гривень дивідендів від одного з українських банків. 

Читайте також: Президент звільнив очільника однієї з райдержадміністрацій Хмельниччини

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую