ye-logo.v1.2

Яку зарплату нарахували нардепам від Хмельниччини

Політика 7665
Руслана Стефанчуку (ліворуч) та Олексію Стефанчуку (праворуч) серед представників, які пов
Руслана Стефанчуку (ліворуч) та Олексію Стефанчуку (праворуч) серед представників, які пов'язані з Хмельниччиною, нарахували найбільші зарплати. Фото: facebook.com

Більше за всіх отримає перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Депутатам Верховної Ради дев'ятого скликання нарахували першу повноцінну зарплату. Про це йдеться у відповіді апарату парламенту на запит «LIGA.net».

Найбільше серед усіх обранців нарахували Руслану Стефанчуку, який є перший заступником голови Верховної Ради України, а його батьки проживають У Хмельницькому. Руслану Олексійовичу нарахували 59 тисяч 300 гривень. А ось його рідному брату Миколі зі «Слуги народу», який виграв позачергові парламентські вибори на окрузі №187 (частина Хмельницького), нарахували 49 тисяч 442 гривні та 87 копійок.

Далі, за рівнем нарахованої зарплати серед нардепів від Хмельниччини, йде Денис Монастирський, якого обрали за списками «Слуги народу» - 47 тисяч 497 гривень та 91 копійка. Трохи менше – 47 тисяч та майже 436 гривень нарахували Олександру Герезі, самовисуванцю-переможцю на окрузі №192 (Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький та Ярмолинецький райони). Однакова суму – 45 тисяч 234 гривні 97 копійок нарахували «списочнику» зі «Слуги народу» Володимиру Ватрасу та самовисуванцю з округу №191 (місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський і Старосинявський райони) Віктор Бондарю.

Понад 43 тисячі 340 гривень склав дохід Олени Копанчук з пропрезидентської партії, яка виграла вибори на 189 окрузі (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський і Теофіпольський райони). Нагадаємо, пані Олена 11 вересня була помічена при неособистому голосуванні. Згодом вона вибачилася за «кнопкодавство» та заявила, що в якості покарання готова віддати свою зарплату на благодійність.

Олексій Жмеренецький з округу №190 (міста Славута і Шепетівка, Полонський, Славутський та Шепетівський райони) за місяць роботи в парламенті має отримати дохід у 42 тисячі 79 гривень та 4 копійки. По 40 тисяч 249 гривень 52 копійки нарахували його колезі по фракції «Слуга народу» Ігорю Марчуку (він виграв округ №193 - місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський, Новоушицький райони) та самовисуванцю Сергію Лабазюку (округ №188 – частина міста Хмельницького, Хмельницький та Волочиський райони).

Найменшу зарплату серед нардепів від Хмельниччини нарахували «списочнику» зі «Слуги народу» Юрію Заславському - 38 тисяч 420 гривень.

Зауважимо, що нарахована заробітна плата – це не фактична сума, отримана на руки. З відповідних нарахувань мають бути відраховані ще й податки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую