ye-logo.v1.2

У Хмельницькій обласній раді нова депутатка

Політика 3960
Галина Барабаш стала депутатом Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода»
Галина Барабаш стала депутатом Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода». Фото: mimh.org.ua

Депутатське посвідчення вручили Галині Барабаш.

Хмельницька обласна рада поповнилася новим депутатом. На сьогоднішньому пленарному засіданні, яке сайт «Є» транслював в прямому ефірі, голова обласної виборчої комісії Костянтин Раац зачитав постанову ОВК про визнання обраним наступного за черговістю кандидата в депутати, згідно з яким директорка Музею історії міста Хмельницький Галина Барабаш стала депутатом Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода». Галина Іванівна посіла місце Івана Гончара, який достроково склав свої повноваження за особистою заявою.

Як сайт «Є» повідомляв раніше, Іван Гончар, обраний до обласної ради від «Свободи», ще 15 травня написав заяву на складання депутатських повноважень. На сесії 21 червня її розглянули та прийняли.

Відомо, що Іван Гончар – був депутатом Хмельницької обласної ради 6 та 7 скликань від Всеукраїнського об'єднання «Свобода».У 2014-му він обирався на посаду голови Хмельницької обласної ради 6-го скликання. Під час другої депутатської каденції Іван Гончар очолював фракцію «Свободи» в Хмельницькій обласній раді. Та в листопаді 2017 року він написав заяву про складання своїх повноважень як голови фракції.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую