ye-logo.v1.2

Хто з нардепів від Хмельниччини ігнорував січневі голосування у парламенті

Політика 2001
Загалом січневі показники голосувань депутатів є нижчими, ніж у попередні місяці
Загалом січневі показники голосувань депутатів є нижчими, ніж у попередні місяці. Фото: ілюстративна facebook.com/verkhovna.rada.ukraine

Інформацію озвучили в Комітеті виборців України.

За інформацією пресслужби Комітету виборців України, впродовж січня одинадцятеро депутатів жодного разу не проголосували у Верховній Раді України. До їх числа потрапило й двоє нардепів від Хмельниччини.

Ними виявилися депутати, які були обрані до парламенту на одномандатних мажоритарних округах, — Олександр Герега та Віктор Бондар. Обоє є членами депутатської групи «За майбутнє». Як повідомляють у КВУ, вони не брали участі у голосуваннях, хоча й були зареєстровані.

«У січні показники голосувань народних депутатів суттєво знизилися. Наприклад, у листопаді лише четверо депутатів не проголосували жодного разу, а у грудні — троє. Однак це цілком відповідає тенденції, що в січні показники відвідування та голосувань депутатів у Верховній Раді є нижчими, аніж в інші періоди», — зазначає голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Також в організації озвучили список дев’яти нардепів, які взяли участь у всіх січневих голосуваннях. Серед них також є нардеп від Хмельниччини — Володимир Ватрас, який був обраний до парламенту за списком від партії «Слуга Народу».

Нагадаємо, Олександр Герега вже потрапляв під приціл представників Комітету виборців України. Так, у жовтні він взяв участь у лише у двох відсотках голосувань. Також пресслужба КВУ тоді зазначала, що Сергій Лабазюк голосував за законопроєкти у десятьох відсотках випадків.

Читайте також: Нові голови райдержадміністрацій на Хмельниччині: уряд погодив перших кандидатів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую