ye-logo.v1.2

Якими статками володіє новий голова Волочиської райдержадміністрації

Політика 6161
Донедавна Юрій Марущин працював начальником управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури Волочиської райдержадміністрації
Донедавна Юрій Марущин працював начальником управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури Волочиської райдержадміністрації . Фото: facebook.com/Yurii.Marushchyn

Огляд електронної декларації Юрія Марущина.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На черзі Марущин Юрій Віталійович, якого Володимир Зеленський призначив головою Волочиської РДА 21 лютого.

Юрій Маручщин народився 8 листопада 1987 року. Вищу освіту здобув у Хмельницькому університеті управління та права.

Для Волочиської райдержадміністрації він не нова людина, адже донедавна очолював управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури цієї ж РДА. За інформацією ресурсу «YouControl», цю посаду він обіймав із серпня 2016 року. До того він також працював в інших управліннях Волочиської райдержадміністрації.

За інформацією бази помічників регіональних депутатів «Посіпаки-2», Юрій Марущин був помічником депутата Хмельницької обласної ради шостого скликання від «Партії регіонів» Ігоря Добжанського (нині депутата Хмельницької міської ради, члена фракції «Поруч» — авт.).

Останню електронну декларацію Юрій Марущин опублікував 17 лютого. У ній зображено його доходи та статки за минулий рік.

У селі Сергіївка Волочиського району він з 2013 року володіє житловим будинком площею 70,7 квадратних метрів і земельною ділянкою площею 2 тисячі 316 квадратних метрів. Крім того, йому належить 25 відсотків квартири у Волочиську.

Торік Юрію Марущину у Волочиській районній державній адміністрації нарахували 195 тисяч 722 гривні зарплатні за основним місцем роботи. Також він отримав від профспілки 527 гривні виплат. На банківських рахунках він тримав 5 тисяч 568 гривень.

Корпоративними правами та автотранспортом торік Юрій Марущин офіційно не володів.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, президент призначив головою Білогірської райдержадміністрації Юрія Загоруйка. Таким чином вже 17 РДА області отримали нових очільників.

Крім того, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули електронні декларації очільників Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко та Віньковецької РДА Володимира Лужняка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую