ye-logo.v1.2

Нові «старі» керівники: Габінет провів кадрові ротації у Хмельницькій ОДА

Політика 5789
Під час кадрових ротацій Дмитро Габінет звільнив Ірину Трунову, яка з 2010 року очолювала управління культури, національностей, релігій та туризму
Під час кадрових ротацій Дмитро Габінет звільнив Ірину Трунову, яка з 2010 року очолювала управління культури, національностей, релігій та туризму. Фото: з архіву редакції

Такі рішення він прийняв у рамках реорганізації двох управлінь і одного департаменту.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет й далі проводить раніше анонсовану реорганізацію семи обласних управлінь і департаментів. Цього разу під перетворення потрапило три структурних підрозділи облдержадміністрації. В рамках цього процесу Дмитро Габінет звільнив очільницю колишнього управління культури, національностей, релігій та туризму Ірину Трунову, яка працювала на цій посаді з 2010 року.

Про перетворення управлінь та кадрові ротації свідчать кілька розпоряджень Дмитра Габінета, які вчора, 1 квітня, опублікували на сайті Хмельницької облдержадміністрації. Зокрема, в одному з них він з 26 березня звільнив за згодою сторін Трунову Ірину Миколаївну з посади начальника управління інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій. Тимчасове виконання обов’язків начальника цього управління він поклав на Валентину Лукашук. Втім, невдовзі Дмитро Габінет призначив нового начальника.

Ним стала Михайлова Інна Григорівна, яку з 1 квітня голова ОДА перевів з посади начальника обласного управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Цей структурний підрозділ ще наприкінці січня Дмитро Габінет вирішив реорганізувати і приєднати до управління інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій. З останнього він забрав сферу туризму й виокремив в окремий департамент — економічного розвитку, курортів і туризму.

«Курорти і туризм належать до сфери економіки, адже вони мають приносити дохід. Завдяки такому підходу зможемо відчути їх розвиток», — раніше коментував це перетворення Дмитро Габінет.

Положення нового департаменту затвердили 18 березня. А з 1 квітня його директором стала Бохонська Олена Валеріївна. Її Дмитро Габінет перевів з аналогічної посади департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури, який вона очолювала зі січня 2019 року.

Нагадаємо, 24 березня Дмитро Габінет своїм розпорядженням призначив начальника нещодавно створеного управління інфраструктури Хмельницької облдержадміністрації. Ним став Василь Остапчук.

До того голова облдержадміністрації звільнив з посади начальника обласного управління житлово-комунального господарства Сергія Дашковського. Офіційною причиною такого рішення стала ліквідація цього управління.

Читайте також: Оприлюднили документ про роботу ринків на території області

Коментарі:

Віталій Українець 02.04.2020 17:19

трунова займалась шахрайством при посаді-на одному і впіймалась!

Дмитро 02.04.2020 15:29

Шо попало...з нього керівник як Зеленського припиздент!Те валить в верхах а це реґіонально. Скоти!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую