ye-logo.v1.2

Презентація регіональної стратегії розвитку та команди партії «Слуга Народу» на Хмельниччині (ПРЯМИЙ ЕФІР) Політична реклама

Політика 2238
9 вересня в Хмельницькому партія «Слуга Народу» представить свою стратегію розвитку та команду, яка візьме участь у місцевих виборах.
9 вересня в Хмельницькому партія «Слуга Народу» представить свою стратегію розвитку та команду, яка візьме участь у місцевих виборах.. Фото: пресслужби партії "Слуга Народу"

Сьогодні у Хмельницькому партія «Слуга Народу» представить свою стратегію розвитку та команду, яка візьме участь у місцевих виборах.

Місцеві вибори в жовтні 2020 року — це шанс побудувати наш дім під назвою «Україна» майже з нуля. Адже місцеве самоврядування та регіональний розвиток — це наш фундамент. Україна починається з кожного села, міста, громади, регіону.

Чіткий план розвитку економіки та соціальної сфери на найближчі роки отримав кожен регіон. Яким він буде та які механізми потрібні для його реалізації — говоритимуть сьогодні, 9 вересня, в Хмельницькому.

Політична партія «Слуга Народу» презентує не лише стратегію розвитку Хмельниччини, а й представить свою команду, яка візьме участь у місцевих виборах.

Початок заходу орієнтовно о 16.00. Пряму трансляцію дивіться на нашому сайті. Ефір завершений. До вашої уваги запис трансляції:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую