ye-logo.v1.2

Габінет про наступника: «Мені його представили як особу, яка підкаже моменти із Кам'янцем»

Політика 4064
Дмитро Габінет розповів про знайомство із наступником
Дмитро Габінет розповів про знайомство із наступником. Фото: Володимира Гординського

Очільник області звітував про рік на посаді.

Сьогодні, 20 листопада, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет звітував про рік роботи на посаді. Зокрема, він висловився про знайомство зі своїм наступником – Сергієм Гамалієм. Нагадаємо, що днями Кабмін погодив звільнення Габінета і призначення на посаду підприємця із Кам'янця-Подільського.

«Я знайомий зі своїм наступником. Познайомився з ним на початку вересня у наметі, в парку Чекмана, коли президент приїжджав. Мені представили цю особу як ту, яка може мені підказати певні моменти пов’язані із Кам'янцем-Подільським. Ми з ним спілкувалися деякий проміжок часу. Ну як спілкувалися, телефоном. Був момент із політичною складовою», - зазначив Дмитро Анатолійович.

Додав, що говорив із Гамалієм щодо виборчого процесу. Каже — намагався зробити все, аби в список від Слуги народу не потрапили деякі люди, які туди все ж потрапили.

«Всі мої пропозиції були відкинуті. Зважаючи на те, що ця особа (тобто, Сергій Гамалій) знайома з керівником центрального Офісу президента, я вважав, він є гарним каналом для передачі цієї інформації туди. Бо, вважаю, що відвертого криміналу не має бути у списках провладної політичної сили. Мене не почули. Спілкувалися переважно на цю тематику», - розповів Дмитро Габінет.

До теми: «Вліз не туди»: Габінет розповів деталі і причини свого звільнення

Востаннє бачився Дмитро Анатолійович із Сергієм Гамалієм у Кам'янці-Подільському, коли приїздив туди віцепрем'єр міністр. Тоді підприємець запросив Габінета у свій заклад харчування.

«Так збіглося, що там відбувалось певне день народження, я познайомився ще із певними особами. Навіть є спільна фотографія. Вони попросили із головою ОДА сфотографуватися», - загадує очільник області.

Дмитро Габінет зізнався — у той момент навіть думки не мав про те, що Гамалій буде його наступником.

Читайте також: Голова Хмельницької ОДА розповів, коли варто ввести повний локдаун

Коментарі:

Віталій Українець 20.11.2020 23:16

Були в ресторані Бломанже. Хочеш бути першим-будь останнім. Конфуцій.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую