ye-logo.v1.2

Віолета Лабазюк подала першу декларацію: про які статки звітує голова облради

Політика 5158
Віолета Лабазюк подала першу декларацію
Віолета Лабазюк подала першу декларацію. Фото: Андрія Ящишена

Аналіз декларації.

Сьогодні, 10 грудня, новобрана голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк опублікувала свою першу декларацію. Раніше сайт «Є» уже аналізував статки посадовиці опираючись на інформацію про доходи та статки її чоловіка – нардепа Сергія Лабазюка.

Отож, згідно із декларацією за 2019 рік кандидата на посаду голови, Віолетта Олександрівна має частку квартири у Волочиську, чотири земельні ділянки та  два будинки площею 665,6 та 220,5 квадратів у селі Розсоша Хмельницького району. Володіє цінним майном, а саме брендовим годинником «Chopard», та їздить на автомобілі «Porsche Cayenne» вартістю на дату набуття у 2016 році 2 мільйони 326 тисяч 800 гривень. На ім'я очільниці облради зареєстрована торгова марка, оціночною вартістю - 500 гривень.

Віолета Олександрівна у 2019 році була головою ради ГО «Завжди поруч за Хмельниччину», президентом БФ «Благодійний фонд Серія Лабазюка Ми поруч», і працює директором з маркетингу у ТОВ «Група компаній «ВІТАГРО», де їй торік нарахували  - 86 460 гривень зарплати.  Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – 240 000 гривень (у декларації не вказано жодного підприємства зареєстрованого на її ім'я), дохід від відчуження нерухомого майна – близько 5 мільйонів гривень.

Декларує голова облради і збереження – 239 850 гривень і 40 000 доларів в банку та 800 000 гривень готівкою.

Сергій Лабазюк, за інформацією із декларації дружини, має житловий корпус типу «А» в оздоровчому комплексі сімейного типу, який розташований у Києві. Площа цього об’єкту склала 658,1 квадратних метрів. Також він орендував п’ять приміщень під громадські приймальні народного депутата: три у Волочиську та дві у Хмельницькому. У співвласності він володів квартирою у Волочиську. Серед цінного майна – брендовий годинник «Breguet». Щодо транспортних засобів, то нардеп власного авто не має, орендував «Mercedes-Benz S 350 4MATIC» 2015 року випуску у приватного підприємства «Аграрна компанія 2004» та користувався авто «Mercedes-Benz V 250», який належить ТОВ «Шосткинський елеватор».

Нардеп є кінцевим бенефіціаром понад 30 організацій, серед яких більшість приватні підприємства. У Сергія Лабазюка торік був лише один дохід - зарплата в Верховній раді  419 794 гривень. Готівкові збереження складали 145 тисяч доларів і 900 тисяч гривень.

Зазначимо, що офіційно подана декларація Віолети Лабазюк не відрізняється від того звіту про дозоди, що подав її чоловік.

Читайте також:  Нове керівництво Хмельницької міськради: хто вони та якими статками володіють

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую