ye-logo.v1.2

Кам’янець-Подільська міська рада виступила за заборону двох партій

Політика 5829
Депутати Кам
Депутати Кам'янець-Подільської міськради звернулися до керівництва держави щодо заборони діяльності партій «Опозиційна платформа – За життя» та Партії Шарія. Фото: ілюстративне пресслужби Кам'янець-Подільської міської ради

Відповідне звернення депутати адресували до керівництва держави.

Вчора, другого березня, відбулася сесія Кам’янець-Подільської міської ради. На ній, зокрема, прийняли й звернення до Президента України, секретаря РНБО, голови Верховної ради щодо заборони діяльності партій «Опозиційна платформа – За життя» та Партії Шарія.

За повідомленням пресслужби Кам’янець-Подільської міської ради, текст звернення зачитала голова депутатської фракції ВО «Свобода» Ірина Шелепницька. У ньому йдеться: «Просимо вас підготувати та ухвалити законопроєкти та регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партії «Опозиційна платформа - За життя» та Партії Шарія як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора. Нам необхідно вже сьогодні зупинити діяльність рупорів Кремля».

Наразі на сайті Кам’янець-Подільської міської сам текст звернення, станом на 9-ту ранку 3 березня, не оприлюднений. Натомість, є результати голосування. Із 31 депутата, 26 проголосували «за». Ще 5 – не голосували. Це представники партії «За конкретні справи» Ігор Бойко та Юрій Нестеровський, двоє з «За майбутнє» - Михайло Желізник та Сергій Мельник, а також Мирослав Смотров зі «Свободи».

Відзначимо, по подібні звернення в лютому прийняли Чернівецька та Івано-Франківська міські ради. До прикладу івано-франківські депутати в своєму зверненні зазначають, що члени «Опозиційної платформи - За життя» та Партії Шарія своєю діяльністю відверто заграють з країною агресором Російською Федерацію, що несе велику загрозу для економічного, політичного, соціального життя української держави. «Маніпулюючи нормами моралі, питаннями мови та «дружби з Російською федерацією» ці проросійські сили сприяють розколу українського суспільства», - йшлося в зверненні.

Читайте також: Президент звільнив голів двох РДА Хмельниччини

Позачергова сесія Хмельницької облради не відбулася

Коментарі:

03.03.2021 14:25

Віталій Українець 03.03.2021 14:11 У них лише 1 депутат не голосував. Решта 10 - за

Віталій Українець 03.03.2021 14:11

чому Свобода -дала задню?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую