ye-logo.v1.2

Обласний департамент освіти залишився без «нової» директорки

Політика 5422
Олена Володимирівна припинила очолювати департамент облдержадміністрації з 13 вересня
Олена Володимирівна припинила очолювати департамент облдержадміністрації з 13 вересня. Фото: з фейсбуку Олени Лошанюк

Олена Лошанюк на своїй посаді пропрацювала трішки більше як три місяці.

Кілька місяців тому сайт «Є» писав про призначення Олени Лошанюк новою директоркою департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації. Однак, пропрацювавши лише три місяці, вона залишила цю посаду. Розпорядження про її звільнення нещодавно підписав голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Згідно з його текстом, Олена Лошанюк перестала очолювати обласний департамент освіти, науки, молоді та спорту з 13 вересня. Причиною її звільнення стала подана нею заява.

На час написання матеріалу ще не опубліковано розпорядження про призначення очільника департаменту освіти, науки, молоді та спорту. Однак відомо, що поки виконує обов’язки директорки департаменту Дарія Басюк. До звільнення Олена Лошанюк вона була однією з її заступниць і начальницею управління освіти та науки, що входить до складу цього департаменту.

Нагадаємо, Олену Лошанюк на цю посаду Сергій Гамалій призначив з 7 червня. Таким чином вона пропрацювала директоркою обласного департаменту трішки більше як три місяці. До того вона теж не надто довго очолювала вже ліквідовану Теофіпольську райдержадміністрацію. На цю посаду Володимир Зеленський її призначив 21 лютого минулого року, а звільнив — 5 березня 2021-го.

На час написання матеріалу Олена Володимирівна поки не опублікувала електронної декларації після звільнення з посади директорки обласного департаменту. Тому досі залишається інформація про її доходи та статки за 2020 рік. Наприклад, торік їй належала квартира у Хмельницькому, приміщення кафе-бару у Теофіполі й автомобіль «КІА Церато» 2007 року випуску. У 2020-му їй нарахували понад 85 тисяч гривень зарплатні за роботу головою Теофіпольської РДА й 5 тисяч 899 гривень пенсії.

Також нагадаємо, що Сергій Гамалій у лютому підписав розпорядження про ліквідацію департаменту освіти і науки й управління молоді та спорту. Після завершення їх реорганізації ці два структурі підрозділи облдержадміністрації утворили новий департамент освіти, науки, молоді та спорту.

Читайте також: «Команда Симчишина» висунула хмельницького комунальника у нардепи від Херсонської області

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую