ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Як біля Хмельницької облдержадміністрації телевізори трощили

Політика 3456

Під стінами облради та адміністрації провели акцію проти цензури в комунальних засобах масової інформації Хмельницької області

П’ять стареньких телевізорів, п’ять молодиків із кувалдами, декілька – з газетами та плакатами… Поки облраду пікетують представники рибного господарства, телевізори розписують словами «Цензура». Ще мить… і в хід йдуть кувалди! Телевізори трощаться прямо на очах перехожих. Що це? Для чого? І чому?
Виявляється, в такий спосіб Хмельницька «Студентська Свобода» вирішила продемонструвати, що в нашій області наче існує цензура в комунальних засобах масової інформації. За словами Анни Литвинюк, одного з організаторів акції, комунальні ЗМІ постійно представляють тільки одну позицію – позицію влади. «Жодна опозиційна політична сила не може донести до громади свою думку через комунальні ЗМІ, - стверджує студентка. – Ми проти такого».
Ну, а розбиті телевізори учасники акції, по її завершенню, зібрали та пообіцяли викинути на смітник. Як все відбувалося, у наступному відеосюжеті:

Коментарі:

Akulina 22.10.2011 14:17

"Жодна опозиційна політична сила не може донести до громади свою думку через комунальні ЗМІ"... А можна конкретніше, а не загальними фразами? Які ЗМІ, коли і стосовно якої теми кому  відмовили? Особисто я погджуюся, що цензура існує, але звинувачення мають бути обгрунтовані... 

Semmm 19.10.2011 17:39

Немного погодя Качмарский дал понять Пидгайному, что знает, что "Гонта" (именуемый также Грицем) выехал в Варшаву "за Перацким", а Бандера обратился к Пидгайному с вопросом о фамилии "Гонты". Как оказалось, Бандера узнал, что Гриць Мацейко оставил дома у дяди лист с сообщением, что отправляется в поездку, с которой наверно уже не вернётся, и Бандера хотел проверить, является ли именно этот Мацейко "Гонтой", когда ему это подтвердили, "едва не обезумел от злости"...
В связи с этим листом, оставленным Мацейко, Бандера грозился, что "этого "дурня" (т.е. Мацейко) нужно будет привезти из Варшавы назад".

Semmm 19.10.2011 17:34

Дивіться щоб вам не настукали кувалдлю по голові. а то через міру ви активні. Вас би присадити... 

Роман Шухевич 19.10.2011 17:20

Молодці, Студіки!!!! Але краще не по телику кувалдою, а по Ядусі. Беріть приклад з Гриця Мацейка та Миколи Лемика, їхні протести проти системи гриміли на ввесь світ. Але узагалі приємно, що у нас хтось в місті виступає за вільний український інформаційний простір.

Ярослав Братенко 19.10.2011 15:22

класно, з креативом і змістом. задовбала вже ця лиса голова в кожному кадрі.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую