ye-logo.v1.2

«Укрзалізниця» знімає потяг №623/624 сполученням «Київ-Кам’янець-Подільський»

Політика 5449
Потяг №623/624 сполученням «Київ-Кам’янець-Подільський» буде знятий з руху
Потяг №623/624 сполученням «Київ-Кам’янець-Подільський» буде знятий з руху

25 травня з Кам’янця-Подільського до Києва востаннє відправиться потяг №623/624 за однойменним сполученням

Про це повідомляє   газета «Подолянин» з посиланням на начальника залізничної станції Олену Гуменюк, яка повідомила, що днями прийшло офіційне підтвердження цієї новини. В останню неділю травня буде затверджено новий розклад руху потягів на 2012-2013 роки і можливо, у ньому відобразиться якийсь новий потяг.  Напередодні говорилося про можливість введення нової електрички. Такий стан справ не задовольняє багатьох кам’янчан, які неодноразово зверталися до влади різного рівня з проханням втрутитися у ситуацію та зберегти єдиний зручний поїзд. На жаль, не дослухалися. Але свою боротьбу продовжують ветерани, які збирають підписи під офіційними зверненнями - пишуть novini.net.ua.

Портал ye.ua вже повідомляв, що «Укрзалізниця» має намір повністю зняти потяг №623/624 сполученням «Київ-Кам’янець-Подільський» 

 

Коментарі:

Олександр Собков 21.05.2012 22:40

Поверніть поїзд будь ласка!!! Як мені добратися, якщо я живу поблизу станції БАЛИН!!! Або пустіть поїзд, який би зупинявся в БАЛИНІ!!!!!!

Олексій Осадчук 17.04.2012 13:43

Виправте, будь ласка: якщо у Камянець-Подільський і запустять новий поїзд, то це буде не електричка (контактної мережі на ділянці від Гречан немає), а звичайний пасажирський поїзд із вагонами ЦМВ.   Влада мусила б працювати спільно із управлінням культури хоча би (найочевидніший приклад), щоб позиціонували Кам’янець-Подільський як туристичну Мекку. Звичайно, що відміна 623/624 буде однією із причин зменшення кількості туристів, тому що поїзд прибував вранці, а відправлявся увечері. Люди, не тільки туристи, а й ті, хто прибув у справах, мали у розпорядженні увесь день, щоб присвятити його місту. Наявний прискорений 177/178 прибуває близько опівночі, та й відправляється о другій ночі – не годиться. Цей поїзд скоріше для власне самих кам’янчан (котрим ніде дітись, даруйте за такий цинізм), але аж ніяк не для гостей міста. Вбачаю в цьому всьому велике недопрацювання (а може і відверте небажання) влади.  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую