ye-logo.v1.2

«Політика чи регламент?» – Ось у чому запитання

Політика 2231
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

Справжні перипетії у залі засідань міської ради виникли під час обговорення питання про відкликання попереднього і призначення нового голови постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету та фінансів

До недавнього часу її очолював депутат від партії «Батьківщина» Петро Перейма, який на минулій сесії вийшов із фракції БЮТ, а на цьому засіданні офіційно оголосили, що він, та ще троє його колег увійшли до депутатської групи «За добробут хмельничан». «Ми хочемо, щоб відповідальну комісію очолив представник партії «Батьківщина», – доповів із трибуни секретар Хмельницької міської ради Валерій Лєсков, – тому що саме за цю партію на виборах проголосувала найбільша кількість хмельничан, і ми несемо відповідальність за розвиток і життєдіяльність міста». Голова регламентної комісії Людмила Бесєда зазначила, що квоти стосуються лише розподілу депутатів за комісіями, а не голів, а голова фракції «Фронт змін» попросив перерву. Тим часом міський голова Сергій Мельник зазначив, що голова комісії і навіть міський голова – це не почесна роль, а додаткова робота. «У міській раді нормально працюють лише дві комісії, – зазначив Сергій Мельник, – це гуманітарна – завдяки Дмитру Шевченку та комісія з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища – завдяки Володимиру Швецю».
Після короткого обговорення у фракціях, за відкликання Петра Перейми і призначення головою комісії В’ячеслава Мороза проголосував 31 депутат.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую