emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Січня 2016 Бевза Анастасія 757

"Теплом зігріємо серця"
Ось і завершена акція "Теплом зігріємо серця"! Тепер можна і відпочити , а також подякувати всім хто допомагав в організації та проведенні даної акції: в першу чергу це небайдужі СУМівці з Австралії, Америки, Канади, Німеччини, Бельгії, Великої Британії і, звісно ж, України. Дякуємо активним та небайдужим СУМівцям Хмельницького осередку, активісткам реферантурного підрозділу ВО “Тризуб” ім. С. Бандери “Жіноча Січ”, учасникам ГО «Критична маса», особисто меру міста Хмельницького Олександру Симчишину та структурним підрозділам міської ради, а також усім небайдужим хто долучився до обробки списків, закупки та сортуванню подарунків, підготовки святкових дійств, роздачі подарунків, спілкуванню з органами влади, а також багато іншої не менш важливої роботи, без якої акція могла і не відбутись!. Попередньо планувалось, що в межах акції діти , батьки яких перебувають у зоні АТО, а також діти з сімей переселенців (всього 295 дітей) отримають подарунки в день Святого Миколая. Але так склались обставини, що проведення акції розтягнулось майже на всі Різдвяні свята.
В Хмельницькій області акція проходила в декілька етапів. Першим етапом було привітання дітей, учасників акції у місті Старокостянтинові. Святий Миколай особисто завітав до діток 18 грудня.
Наступним кроком було привітання дітей батьки яких є учасниками Добровільного Українського Корпусу це відбулось 19 грудня у приміщенні Музичної школи №2. Діти не лише отримали подарунки, а ще подивились концерт гурту "Ладосвіту"
23 грудня у Міському будинку культури було організоване свято для дітей вимушених переселенців. Для маленьких гостей співали, танцювали, розповідали вірші, а також грали на різних музичних інструментах учні Музичної школи №2, танцювальний колектив «Водограй», та актори – аматори міста.
І завершальним був концерт для дітей батьки яких перебувають у зоні АТО, концерт відбувся 30 грудня у концертному залі Міського будинку культури. На святі був присутній заступник міського голови Володимир Гончарук. Для запрошених гурт "Ладосвіту" показали Різдвяний вертеп.
А далі ще було багато роботи по доставці подарунків дітям, які з певних причин не змогли бути присутніми на святкових дійствах, а також дітям з інших міст. Кожен з нас віддав частинку свого серця. щоб маленькі серденька дітей віддчули радість та наповнились теплом! Сподіваємось, що так і сталось!!!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо