emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Лютого 2016 РПЛ 874

Депутати мають зайнятися
важливими соціальними та економічними законопроектами

Народний депутат України, лідер опозиційної фракції Радикальної партії Олег Ляшко на погоджувальній раді у парламенті, заявив, що на поточному сесійному тижні депутати мають зайнятися важливими соціальними та економічними законопроектами. За словами радикала, це послабить «зашморг», який повісила влада на шиї громадян. «Вимагаємо на цьому тижні розглянути питання скасування оподаткування пенсій, подолання вето на закон, який передбачає вихід жінок на пенсію у 55 років, перерахунок ціни на газ для населення та питання реструктуризації боргів фізичних осіб», - заявив Ляшко.
За словами радикала, влада негайно має міняти економічну політику. «Як ми можемо добиватися економічного зростання, коли люди жебракують? Українцям ні з чим іти до аптек і магазинів. Довели країну до ручки, імітуючи реформи. Робите із українців дураків і працюєте тільки заради власного збагачення», - звернувся Ляшко до більшості.
Радикал впевнений, що ситуацію в країні погіршує не тільки зовнішня політика влади, а й внутрішні чвари, розбрат і протистояння. «Дайте людям гроші. Дайте людям впевненість у завтрашньому дні. Зробили людей жебраками і розказуєте, що Путін винен. Ми пропонуємо приймати ті закони, які радикально мінятимуть економічну політику, яка мільйонам українців дасть можливість заробити на хліб і годувати свою сім’ю. А імітування реформ, через які народ сидить з простягнутою рукою – ні до чого хорошого не доведе», - впевнений Ляшко.
Також Ляшко наголосив на необхідності проведення справжньої реформи судів і прокуратури шляхом звільнення всіх діючих суддів і прокурорів. Відповідний проект змін до Конституції вже розробили радикали як альтернативу президентському, який вони вважають недосконалим та таким, що консервує корупцію у судовій та правоохоронній системі.
Під час виступу спікер намагався відключити Ляшку мікрофон, тож радикалу довелося фактично силою виривати слово. "Я розумію, що вам неприємно чути голос народу і те, чим він живе. Відключайте мікрофон, чи не відключайте, правда одна - довели людей до зубожіння і не берете на себе відповідальність. Якщо держава ні за що не відповідає, для чого нам такі міністри, такі депутати, такий Президент? Ми пропонуємо брати віжки у свої руки та направляти їх на правильний шлях - підвищення рівня життя людей, створення робочих місць, підвищення купівельної способності населення", - наголосив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо