emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!
8 Лютого 2016 Кірш Олександра 1229

ОПГ на чолі із керівництвом Вінницької ДФС

Галасом про шахраїв у ДФС вже нікого не здивуєш.

Дивує інше – чому “донецькі пацани” досі рулять?

Високопосадовці Вінницької ДФС, використовуючи адміністративно-кримінальний ресурс, перешкоджають діяльності суб’єктів господарювання, (викрадають і арештовують вантажі та вчиняють інші незаконні кримінальні дії), що обґрунтовується нижче викладеними фактами, які дослідили наші експерти по зверненням громадян.
Протягом 2015-2016 років управління з ОВС ДФС у Вінницькій області було порушено досить велику кількість кримінальних проваджень за начебто вчинення дій, котрі передбачені ч.3 ст.212, 227 КК України. Усі порушенні кримінальні провадження є незаконними та не містять жодних доказових мотивів! А відображена неправдива та недостовірна в офіційних документах інформація сфабрикована для організації безперешкодної злочинної діяльності начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Продана Мирослава Васильовича, першого заступника начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Осмоловського Руслана Васильовича, начальника оперативного управління ГУ ДФС у Вінницькій області Віктора Сирватки, що мають спільну злочинну мету - побудувати монопольну корупційну схему експорту волоських горіхів.
Посадові особи в своїй шахрайській діяльності діють спільно з деякими громадянами України - Немировським Іваном Івановичем, 06.12.1959 року народження, уродженцем м. Вінниця, (тел. 067-520-26-96) та Ковтун Катериною (тел.097-836-14-00), котра володіє транспортним засобом марки «SUZUKI» д/н АВ3838СВ.
Для організації монополії ринку експорту волоських горіхів, Мирослав Продан побудував мережу підпорядкованих йому підприємств (ТОВ «ЛЕКО-ТРЕЙД», ТОВ «АТЛАНТА-ІНВЕСТ», ТОВ «ФУД-ЕКСПО ТРЕЙДІНГ», ТОВ «ХРИЗАНТЕМА», ТОВ «ДОМІНО-16», ТОВ «ФАРМТРЕЙДІНВЕСТ» тощо), що юридично оформлені на Немировського Івана Івановича, котрий є родичем заступника очільника Вінницької ДФС - Осмоловського та гр. України Ковтун Катерину.
Дані Товариства здійснюють господарську діяльність з експорту горіха волоського та перебувають під покровительством Продана, уникаючи заходів кримінально-правого характеру і перевірок достовірності первинних документів походження продукції (на відмину від інших підприємців).
Юридичне управління даними суб’єктами здійснюють Немировський та Ковтун, а фактичне керування та організацію переваг для них здійснює Продан, що можливо довести, перевіривши відеофіксації головного управління ДФС Вінницької області та телефонні з’єднання між Проданом та даними особами.
Дані суб’єкти безперешкодно долають усі наявні штучні бар’єри у Вінницькій області, в той же час у інших суб’єктів, (навіть у новостворених, котрі не пропрацювали і місяця та не мали жодної господарської діяльності), виникають кримінальні провадження по факту ухилення від сплати податків у великих розмірах, підробці документів, фальсифікації продукції та надання неправомірної вигоди службовцям митниці. Що підтверджують раніше надані та свіжі факти:
У січні 2016 року ТОВ "АГРОСЕРВІС ОПТ" (код ЄДРПОУ – 4017756821000), зареєстроване 15.12.2015 р. Вінницьким міським управлінням юстиції, знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7-й кілометр) спробувало експортувати волоські горіхи і пройти митні формальності на митниці у Вінницькій області, що стало неможливим завдяки зусиллям керівництва ГУ ДФС у Вінницькій області, а саме: Продана, Сироватці, Осмоловському тощо.
Службові особи порушуючі законодавчі норми почали залякувати підприємця і затягувати процедуру митного оформлення, (знайомі і традиційні прийоми тиску на Вінничині), у зв’язку з чим керівником Товариства прийнято рішення відкликати та анулювати митну декларацію.
Як з’ясувалось пізніше, у слідчих фіскальної служби Вінниці була наявна ухвала слідчого судді Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області (!) від 25.01.16 року (справа №263/702/15-к) про надання слідчим кримінальних розслідувань Донецької обл. судового дозволу на обшук т/з з можливістю вилучення.
Дана ухвала прийнята на тому, що в розпорядженні СУ ФР Маріупольської ОДПІ наявна службова записка ГУ ДФС у Вінницькій області про начебто не подання даним суб’єктом господарської діяльності податкової звітності та не сплаті податків тощо. Але, яким чином пов’язане вінницьке підприємство з Донецькою ГУ ДФС? Якщо досудовим розслідуванням встановлено, що дане підприємство в ГУ ДФС Донецької обл. не зареєстроване і податкового звіту за 2015 рік немає (бо воно тільки відкрилось), підприємець сам з Вінниці, горіх закупав на Вінниччині, а транспортні засоби, якими він транспортує вантаж - з Миколаєва та жодним чином не пов’язані з Донеччиною.

Може хтось пояснить: як може слідчий кримінальних розслідувань Донецької обл. Суботовський С.О. звернутися до суду м. Маріуполя Донецької обл. з клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку транспортного засобу з товаром доставленому до Вінницької митниці вінницьким підприємцем на транспортних засобах зареєстрованих в Миколаєві і таких що ніколи не були в АТО?

Скоро "донецькі" почнуть і київські фірми перевіряти!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.03
39.05
42.36
42.37

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо