emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Лютого 2016 РПЛ 773

Радикальна партія
виходить з переговорного процесу по формуванню нової коаліції

Фракції коаліції відмовили у врахуванні пропозицій Радикальної партії щодо формування нової Коаліційної угоди, а замість обговорення програмових засад діяльності нової коаліції та уряду радикалам наполегливо пропонували звести розмову до поділу посад, йдеться у заяві РПЛ, яку на своїй сторінці у Facebook оприлюднив лідер фракції Олег Ляшко.
«Робочі групи із залученням уповноважених представників РПЛ не проводились, офіційної відповіді на відкрите звернення Радикальної партії до Президента, прем’єр-міністра та спікера парламенту не надійшло. Замість обговорення програмових засад діяльності нової коаліції та уряду нам наполегливо пропонували звести розмову до банального поділу посад», - зазначив Ляшко.
Лідер Радикальної партії заявив про вихід із переговорного процесу у зв'язку із відмовою влади сформувати нову коаліцію та новий уряд, на чому наполягали радикали.
«Ми не збираємося покривати імітацію реформ, кругову поруку і корупцію у владі та консервацію вкрай помилкової політики, яка загрожує Україні національною катастрофою», – наголосив Олег Ляшко.
Нагадаємо, що серед принципових пропозицій формування у парламенті нової коаліції від Радикальної партії – відсутність особливого статусу Донбасу, мораторій на продаж с/г земель, непідвищення пенсійного віку, повне перезавантаження судової системи, відставки генпрокурора і голови Нацбанку, реалізація запропонованого Радикальною партією антикризового економічного плану – перехід від політики виживання до політики модернізації і розвитку країни.
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко наголосив, що усю повноту відповідальності за непроведення реформ, за зростання боргової залежності України, за знецінення гривні, за руйнування вітчизняної промисловості та сільського господарства, за знищення системи соціального захисту, що призводить до подальшого падіння життєвого рівня громадян, несе нинішня парламентська коаліція, прем’єр-міністр і Президент.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо