emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Лютого 2016 Anatoliy Savchuk 787

"Особлива" молодь буде у полі особливої уваги.
Під час чергового культурно-мистецького реабілітаційного заходу до Дня святого Валентина, відбулося знайомство та неформальне спілкування, з нещодавно призначеним на посаду начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергієм Степановичем Ремезом, спільноти Хмельницького товариства молодих інвалідів.
Сергій Ремез насамперед привітав молодь зі святом закоханих і люблячих сердець. Поряд зі щирими побажаннями здоров’я, щастя та життєвих успіхів, керівник молодіжного управління також розповів про своє бачення напрямків розвитку спільних проектів, реалізації планів та ініціатив для всебічного гармонійного розвитку «особливої» молоді.
Сергій Степанович, вислухавши побажання учасників товариства, запевнив, що жодна цікава та прагматична молодіжна ініціатива не залишиться поза увагою, обов’язково знайде своє місце у планах і діях міської влади.
З основними напрямками, формами і методами роботи з молоддю, потребами для розвитку цього напрямку роботи соціально-психологічної служби міста, Сергія Ремеза ознайомили фахівці Хмельницького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Наталія Корольова та Ольга Власюк.
Такі зустрічі, спілкування з представникаи виконавчих органів місцевої влади, дають надію на активізацію діалогу, спільному визначенню приорітетів розвитку громади, конкретизацію кроків для досягнення мети та здійсненню поступального руху задля досягнення позитивних змін у нашому місті.
Запевняємо, до позитивних перетворень ми готові, адже діалог вже розпочався.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо