emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Квітня 2016 РПЛ 880

Ляшко: У нас є план порятунку країни

Політика уряду потерпіла фіаско - наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. За його словами, сьогодні те, чого немає в українців, «завдячуючи» владі, можна перелічувати безкінечно.


«Немає зарплати, немає роботи, немає, на чому і за що їхати до лікарні, немає навіть дороги до тієї лікарні, немає перспективи отримати освіту чи знайти правду в судах без грошей, але головне - немає справедливості», - обурився Ляшко.

Він додав, що не з чуток знає, як важко сьогодні живеться простим людям, адже кожен непленарний тиждень присвячує поїздкам по регіонах України та спілкуванню з народом. Та попри те, що ситуація здається безвихідною, вихід є, запевнив радикал.

«Вихід - це план Ляшка, який дозволить вийти з кризи у найкоротші терміни», - зазначив нардеп.

За його словами, основні пункти цього плану - це проведення політичної реформи з метою усунення дуалізму влади, проведення судово-прокурорської реформи, яка полягає у звільненні всіх суддів і прокурорів та обрання нових на прозорому конкурсі, та радикальна зміна економічного курсу.

«Ми пропонуємо радикальні економічні зміни, спрямовані, в першу чергу, на відновлення національного виробництва, зміну грошово-кредитної політики, для того щоб малий, середній і великий бізнес мали дешеві кредити, а не ходили, як бомжі, всім світом з простягнутою рукою і заробляли по три копійки, взамін матір рідну продаючи, землю продаючи, душу продаючи», - наголосив радикал.

Політик закликав владу припинити антинародну грабіжницьку політику та почати реалізовувати «План Ляшка», який, за його словами, виведе країну на широку дорогу розвитку, дасть можливість людям працювати, заробляти, годувати свої сім'ї, з упевненістю дивитися у завтрашній день.

«Треба не ліжка в борделі переставляти, а радикально міняти політику, вичищати політичний клас, який 24 роки паразитував на українській землі, українській душі, українському серці», - переконаний Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо