emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Березня 2019 Олег Лукашук 876

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Рада має розслідувати причетність правоохоронців до корупційних оборудок президента

Тимчасова парламентська слідча комісія має детально розслідувати нові факти корупції найвищого керівництва держави та силових структур на війні, які напередодні були оприлюднені ЗМІ.

Про це народний депутат Юлія Тимошенко заявила з трибуни Верховної Ради.
За її словами, парламент має негайно створити Тимчасову слідчу комісію (ТСК), яка встановить усіх причетних до відкатів і відмивання чорних грошей бюджету оборонної галузі на торгівлі на війні, на крові.

Лідер партії Батьківщина наголосила, що Президент Порошенко та його оточення відповідатимуть за все: і за корупцію на армії, і за масштабний підкуп виборців.

Юлія Тимошенко повідомила, що після оприлюдненого журналістами розслідування, де зясувалось, що учасниками оборудок в оборонній галузі є також Генпрокурора та СБУ, Батьківщина ініціювала в парламенті перерву, під час якої добилася рішення: негайно зібрати ТСК, яка розслідуватиме злочини президента, Генпрокурора, СБУ, а також посадових осіб, які були втягнуті в це. Засідання відбудеться за участю представників профільних комітетів з питань національної безпеки і оборони, запобігання і протидії корупції, роботи з силовими структурами, а також голів фракцій.

Вона також підкреслила, що необхідно також зупинити масштабний підкуп виборів президентом, про який розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Так, міністром була викрита система, за якою командою президента з бюджету України через спецфонд Турбота підкуповувались заздалегідь визначені громадяни. За те, щоб вони голосували на виборах за президента, давали по 1000 грн.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо