emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Серпня 2019 Анна Сіра, проект ПУЛЬС на Хмельниччині 2476

#поверніть_гроші_громад - флешмоб для ОМС від Асоціації міст України
Амбулаторій, садочків, шкіл, парків, доріг найближчим часом не буде, - таке рішення ухвалив Офіс Президента України попри передбачені Держбюджетом-2019 10 мільярдів гривень на програми соціально-економічного розвитку громад.

Декілька сотень міст, селищ та сіл чекали на нові обєкти інфраструктури роками. Однак Офіс Президента України призупинив виплату схвалених Урядом коштів. Як наслідок, ремонт і створення життєво необхідних громадам об`єктів заморожено.
Простий висновок: сьогодні під загрозою і добробут багатьох українців, і місцеве самоврядування, яке дозволяє кожному обирати пріоритетні напрямки розвитку свого міста/селища/села.
НЕ МОВЧІТЬ!

Асоціація міст України закликає долучитися до флешмобу АМУ #поверніть_гроші_громад усі громади, які очікують розблокування виплати 10 млрд гривень на соціально-економічний розвиток!
Давайте разом змінимо цю ситуацію! ЧЕРЕЗ ДЕКІЛЬКА ДНІВ ЦЕ ВЖЕ БУДЕ НЕМОЖЛИВО! Долучайтеся!

Що потрібно зробити:
Записати коротке відео на фоні обєктів інфраструктури, для ремонту та реконструкції яких мають бути спрямовані кошти, розказати передісторію проекту та звернутися до влади з проханням розблокувати його фінансування.
Запостити це відео на Вашій FB-сторінці з хештегом #поверніть_гроші_громад та відмітити Офіс Президента України і Асоціація міст України.

Таке відео можуть зняти усі небайдужі жителі громади, які прагнуть, щоб у їхньому містечку були реалізовані заходи, спрямовані на покращення якості життя, тож, шановні міські голови, представники місцевого самоврядування, вчителі, вихователі, лікарі, долучайтеся! Не будьте байдужими до своєї громади!

АМУ вчергове звертається до Офісу Президента України з проханням розблокувати виплату 10 млрд грн на соціально-економічний розвиток громад та захистити інтереси простих жителів!
️ Ось лише декілька проектів (із сотень інших), які не будуть реалізовані, якщо громадам не виділять кошти:
- наступний етап реконструкції котельні під реабілітаційний центр з басейном у м. Красилів;
- реконструкція старої будівлі школи під Центр позашкільної освіти у Солобковецькій ОТГ;
- реконструкція очисних споруд у Летичеві;
та чимало інших в межах області і країни, від яких залежить якість життя громад Хмельниччини та України!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.65
42.2
42.22

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо