emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
23 Вересня 2019 Лезнюк Аксинія 651

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

ThinkGlobal потужний освітній проект, який успішно стартував 2017 року в багатьох містах України. В вересні минулого року сучасна інноваційна школа нового формату відкрилась і в м. Хмельницькому та гостинно прийняла до себе студентів 1-7 класів. Цьогоріч навчатись в освітньому просторі ThinkGlobal Хмельницький вже мають можливість студенти preschool (0 клас) та 1-8 класів.
Реалії сьогодення вимагають постійних змін. Чудово, що сучасна школа робить акцент на знання, намагаючись дати дітям широке розуміння та усвідомлення процесів і явищ зовнішнього світу. Та багато професій вже зникли, а якими будуть нові ми навіть не уявляємо. Тож зясувати, які саме знання та навички будуть потрібними нашим дітям в майбутньому, дуже важко.
Даючи дітям фундаментальні знання для того, щоб вони виконували вже готові поставлені задачі, освіта готує хороших, навіть якісних виконавців.
Школа ThinkGlobal ставить собі вищу мету навчити дітей розуміти глобальні проблеми світу, формулювати нові погляди на проблеми, бути спроможними ставити якісні питання та якісні цілі, створювати та втілювати нові рішення. Через систему інтеграційних курсів та проєктний підхід до навчання наші студенти практично на кожному уроці генерують власні ідеї, формулюють запитання та шукають шляхи їх вирішення. Адже тільки тоді, коли це стосується мене особисто, мені може бути цікаво.
ThinkGlobal освітній проект, який втілює в життя не просто інший стиль навчання чи інноваційний підхід, а принципово інші цілі:
- Дати можливість дитині не просто визначитись з майбутньою професією, а обирати місію - тобто розуміти актуальні світові проблеми та вибирати для себе ту нішу, в якій хочеться робити світ кращим;
- Розвивати не лише навички розвивати здатність бачити проблеми, вміння ставити задачі і досягати своїх цілей;
- Вчити якісно помилятись адже помилка це набутий досвід і можливість продовжити шлях з нової, якіснішої точки.
- Допомагати не просто вирішувати абстрактні задачі а робити науку прикладною, вміти застосовувати набуті знання;
- Дати не просто знання все про світ навколо себе а бачити своє місце цьому світі, розуміти свій внутрішній світ і знати, що цікаво саме мені і де я хочу бути в майбутньому.

Філософія школи втілюється на практиці різноманітними способами. Це і методи викладання, і підбір спеціалістів, і перелік дисциплін, які вивчають школярі. Ось деякі основні аспекти:
- Кількість дітей у класі не більше 14. Це дає можливість вчителю використовувати особистісний підхід до кожного студента і водночас проводити групові та командні види діяльності
- Запроваджена система менторства того, хто йде поруч. Його роль суттєво відрізняється від ролі вчителя. Це не просто авторитетний дорослий, який говорить, що і як потрібно робити. Це людина, якій довіряє дитина, і яка є дитячим адвокатом в питаннях прогресу індивідуального навчання та розвитку через взаємодію школа дитина батьки
- Демократія як принцип життя школи. Студенти та вчителі разом встановлюють правила, яких дотримуються в школі. Це не означає, що панує хаос чи безлад - правила чіткі і кожен неприйнятний вчинок має свої наслідки. Для цього запроваджена гейміфікована система індикації порушень, коли кожен студент має певну кількість зелених магнітів, які протягом кожного дня можуть змінюватись на жовті чи червоні в залежності від характеру порушення. Відновлення зелених магнітів можливе тільки через аптечку - систему відпрацювання. У випадках, коли студент досяг позначки 3 червоні магніти , настають штрафні санкції дитина на наступний день не відвідує школу і повинна сама опанувати пропущений матеріал.
- Популяризація важливих особистісних якостей, які зазначені в переліку цілей школи, передбачає винагородження студента спеціальною карткою кепсом. Кепси бувають різних типів відповідно до проявленої якості студента. Ціль гри - зібрати колекції кепсів (по 1 виду кожного кепсу) та обміняти їх на на приємні чи корисні речі, інформація про які зазначена на спеціальній дошці. Різна кількість колекцій передбачає призи різної вартості.
- Система оцінювання персональних навчальних результатів відбувається не за 12-бальною, а щоурочною 100-бальною системою, яка показує абсолютний рівень опанування студентом окремої теми або навчального курсу в цілому. Успішне виконання всіх передбачених навчальних діяльностей означатиме отримання максимального балу, тобто 100% усіх балів. Відсоток набраних балів зручно розділено на рівні, позначені літерами A-F.
- Системний підхід до вивчення явищ світу передбачає обєднані комплексні дисципліни. Наприклад, такі предмети, як українська мова, письмо, література, читання обєднуються в один блок Communication & Thinking. Історія, суспільствознавство, психологія - Social Studies . Точні науки обєднані в блок STEM. Блок природничих наук доповнюється курсом Human & World, метою якого є демонстрація зв'язків між наукою та нашим повсякденним життям.
- Проектний підхід передбачає вирішення не абстрактних задач, а розгляд і пошук шляхів для вирішення певної проблеми: оцінити, якою мовою краще створювати ютуб канал (порівняти конверсію, проаналізувати кількість переглядів тощо); познайомитись з новою країною за 5 днів (спланувати подорож; прорахувати можливі витрати; знайти інформацію про цікаві місця; дізнатись про традиції цього народу); дослідити кількість порушень правил дорожнього руху через відсутність пішохідного переходу та створення звернення до міської влади стосовно його організації тощо.

Викладачі школи ThinkGlobal люди з новим, відкритим мисленням, які самі постійно перебувають у пошуку, розвитку, навчанні, і вміють заражати інтересом до саморозвитку дітей. Вчителі, які горять своєю справою, але не можуть реалізувати себе в існуючій системі.
В школі ThinkGlobal все зовсім по-іншому. Тут панує своя, особлива дружня атмосфера. Тут цікаві уроки і насичені перерви, діти багато часу проводять на вулиці, займаються спортом. І хоч тут немає звичних оцінок, проте діти отримують атестати державного зразка викладачі вміло організовують навчальну діяльність так, щоб підготувати школярів і до стандартних іспитів.
Результатами завершення школи є достатній рівень підготовки для отримання високих шансів вступу до потужних навчальних закладів світу або для реалізації себе у інтелектуальній сфері роботи паралельно з дистанційним навчанням у ВНЗ чи навіть замість нього. Школа ставить перед собою задачу навчити студентів забезпечувати собі гідний рівень достатку та якості життя.

Долучитись до навчання в школі можна в будь-який момент! Тож не зволікайте!
Чекаємо Вас та Ваших дітей за адресою: м.Хмельницький, вул.Залізняка, 27
тел 8(067)3838085 8(097)3344665

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.34
39.37
42.56
42.57

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо