emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
27 Вересня 2019 Людмила 1295

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

На Хмельниччині навчали медитувати

15-17 вересня на вулиці Проскурівській у центрі Хмельницького увагу багатьох людей привертали послідовники Фалунь Дафа, які виконують оздоровчі вправи (цігун) хтось зупинявся й починав вивчати, інші записували, де можна ознайомитися з медитативними вправами (музика й відео у вільному доступі на сайті: https://uk.falundafa.org/falun-dafa-video-audio.html)

Останніми роками зростає популярність медитативних практик. Медитація це стан повного внутрішнього спокою й водночас ясної свідомості.
Новітні медичні дослідження свідчать про те, що медитація посилює концентрацію, знімає напругу, послаблює хронічні захворювання і, навіть, допомагає їх позбутися. У людей, які постійно займаються медитацією, зявляється потужна енергія, що підтверджено численними дослідженнями. Медитація допомагає призупинити старіння організму і прискорює процес його відновлення після травм і хвороб. Водночас не потрібні ні додаткові фінансові витрати, ні інтенсивні фізичні навантаження.
Практика фізичного й духовного самовдосконалення Фалуньгун почала поширюватися в Китаї в 1992 році. Її засновник, Майстер Лі Хунчжи, адаптував давні методи вдосконалення, які тисячоліттями таємно передавалися від учителя до учня, і зробив їх доступними для всіх людей: https://vimeo.com/250615401

Люди були вражені, дізнаючись, що таку гарну практику, яка ґрунтується на принципах Істина-Доброта-Терпіння, жорстоко пригнічують у Китаї, а послідовників цієї практики вбивають, щоби продати їхні органи. Вони одразу підписували петицію, виражаючи свою підтримку Фалунь Дафа й засуджуючи ці злочини та комуністичний режим Китаю, який їх здійснює.

Понад двадцять років у всьому світі послідовники Фалуньгун розповідають громадськості про жорстоке переслідування в Китаї.
Перехожий, розглядаючи плакати й почувши інформацію про порушення прав людини в Китаї, сказав: Я проти ідеології комунізму. Радо підпишу петицію, щоб якнайшвидше покласти край переслідуванню невинних людей.

Фалунь Дафа не релігія, це цілісна система вдосконалення душі та тіла, що базується на підвищенні морального рівня за принципом Всесвіту Істина-Доброта-Терпіння https://www.facebook.com/faluninfoua/

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо