emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
8 Жовтня 2019 Прес-офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 3922

Сила і швидкість
З 1 по 4 жовтня на базі нашої військової частини А4239 відбувся ІІІ-й Чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з боксу серед оперативних командувань, вищих військових навчальних закладів, навчальних центрів та військових частин безпосереднього підпорядкування.
Даний захід проводився відповідно до Плану проведення спортивних заходів Сухопутних військ Збройних Сил України на 2019 рік з метою популяризації боксу серед військовослужбовців, підвищення рівня їх спортивної майстерності, фізичної підготовленості, відбору кращих спортсменів до складу збірної команди Сухопутних військ Збройних Сил України з боксу, утвердження авторитету та підвищення іміджу Збройних Сил України серед цивільного населення.
У Чемпіонаті приймали участь 19 команд, це спортсмени з: ОК ПІВНІЧ, ОК ЗАХІД, ОК СХІД, ОК ПІВДЕНЬ, 169 навчального центру, 184 навчального центру, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військової академії м. Одеса, Військового інституту танкових військ Національного технічного університету ХПІ та військових частин безпосереднього підпорядкування.
Звертаючись до спортсменів, начальник служби фізичної підготовки і спорту Управління бойової підготовки Командування Сухопутних військ ЗС України підполковник Владислав Суспо наголосив на важливості фізичного гарту для військовослужбовців і побажав їм успіхів та перемог у запеклій, але чесній боротьбі.
За словами начальника служби фізичної підготовки і спорту Командування Сухопутних військ ЗС України підполковника Владислава Суспо, спортивна підготовка, зокрема боксерські поєдинки не є нововведенням для військових частин Сухопутних військ, вони є складовою системи фізичної підготовки. Це вже не перші подібні змагання, тому і рівень їх організації та проведення досить високий.
Він також зазначив, що переможців чекають не лише нагороди та визнання, але і напружені тренуванні і підготовка до наступних змагань з боксу - Чемпіонату Збройних Сил України.
Самі поєдинки відбувалися у клубі СВ, де усі бажаючі могли спостерігати за цим видовищним дійством. Впродовж цих змагань глядачі побачили видовищні поєдинки, безкомпромісну, спортивну боротьбу, яка продемонструвала блискучу витримку і незламну жагу до перемоги, стійкий характер спортсменів, справжній дух воїнів та військове братерство.
Також на змаганнях були присутні військові керівники, спонсори, видатні спортсмени, судді та гості. Одним із них був чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBС, Юрій НУЖНЕНКО, який привіз свій пояс переможця. Це одна із реліквій світу боксу, яка досягається шляхом неймовірних зусиль, майстерності та грандіозною роботою спортсмена. Усі бажаючі могли підійти, поспілкуватися його та навіть сфотографуватися з поясом чемпіона світу за версією WBA.
Переможці отримали заслужені кубки, медалі, грамоти та путівки. Також серед призів був унікальний подарунок книга про першого тренера братів Кличків - Володимира Золотарьова.
На цих змаганнях збірна команда військової частини А4239 з гідністю виступила та продемонструвала відмінні результати. Наш військовослужбовець Костянтин Вовк переміг у всіх поєдинках у своїй категорії і посів Перше місце у ваговій категорії до 81 кілограма. Досить достойним був виступ Козінського Дмитра. Це були дійсно цікаві і насичені гострими моментами поєдинки. Як результат, наші боксери ще раз підтвердили свою спортивну майстерність та прославили наш Хмельницький.
Командування військової частини А4239 щиро вдячне та вітає своїх військовослужбовців, учасників ІІІ Чемпіонату Сухопутних військ ЗСУ з боксу.
Сподіваюся, що наші гості надовго залишать у своїх серцях згадку про наш затишний, мальовничий край і з теплотою в серці будуть згадувати дні нинішніх змагань.
Військова частина А4239 запрошує на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо