emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Жовтня 2019 Прес-офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 1728

Готові до зими
Майже весь жовтень з 1 по 30 у військовій частині А4239 проводилися заходи планового сезонного технічного обслуговування озброєння та військової техніки.
Метою проведення СТО являлася виконання плану основних заходів на 2019 рік, підтримання надійності роботи та підготовка озброєння і військової техніки військової частини А4239 до експлуатації у зимовий період. Для досягнення поставлених цілей було організовано цілий комплекс заходів необхідних для підтримання високого рівня бойової готовності підрозділів частини.
Перед проведенням самого СТО було організовано відповідну підготовку за всіма необхідними напрямками: відпрацювання необхідної документації, створення спеціалізованих постів, підготовку стаціонарних і рухомих засобів технічного обслуговування і ремонту озброєння та військової техніки, а також проведення інструктажів з дотримання експлуатаційних заходів та техніки безпеки.
Під час першого етапу СТО з особовим складом були проведені заняття із технічної та спеціальної підготовки, роботи з технічного обслуговування та ремонту ОВТ. Водії та спеціалісти ремонтних бригад залучалися на практичні заняття, в ході яких ознайомилися з технологію виконання найбільш складних робіт по обслуговуванню систем, агрегатів і механізмів машин, послідовністю виконання регулювань на техніці, тощо.
Щоденно перед початком робіт на техніці проводиться інструктаж по заходах безпеки, а начальник автомобільної служби майор Олександр Мацієвський особисто контролював виконання робіт. Під час інспектування, традиційно приділялася увага не лише зовнішньому вигляду, комплектності та справності автомобілів, але й знанню та виконанню водіями своїх обовязків, наявності відповідних документів, порядку та якості проведення сезонного технічного обслуговування.
Особлива увага під час сезонного технічного обслуговування приділялася техніці, призначеній для перевезення особового складу, небезпечних вантажів, пожежній та основним зразкам озброєння. Перевірено готовність систем протипожежного захисту та засобів пожежогасіння як на зразках ОВТ, так і у сховищах і паркових приміщеннях.
Загалом проведено заходи сезонного технічного обслуговування з понад трьомастами одиниць озброєння і військової техніки, а також виконано роботи у парках, сховищах, гаражах (стоянках) військової частини.
Крім перевірки стану і підготовки автомобільної техніки та озброєння до експлуатації у зимовий період було здійснено також підготовку парків. Вона включала в себе перевірку стану, ремонт і налагодження паркового обладнання, акумуляторних батарей, пунктів, приміщень, майданчиків, а також рухомих засобів технічного обслуговування і ремонту та інших елементів парків.
За результатами проведення контролю якості сезонного технічного обслуговування у військовій частині А4239 встановлено високий рівень проведених робіт і підготовки озброєння та військової техніки до експлуатації у осінньо-зимовий період, що значно впливає на підвищення рівня боєздатності та готовності до виконання завдань по захисту нашої Батьківщини.

Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо