emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Листопада 2019 Прес-офіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 1943

День Ракетних військ і Артилерії
3 листопада в Україні відзначається День ракетних військ і артилерії та інженерних військ, що входять до складу Сухопутних військ Збройних Сил України. Це професійне свято встановлене Указом Президента від 31.10.1997.
З нагоди цього дня ще напередодні, 1 листопада, оркестром військової частини А4239 на площі, що перед будівлею кінотеатру Т.Г. Шевченка було проведено флеш-моб (виступ) для гостей та мешканців міста, які мали змогу насолоджуватися мелодіями у виконанні одного з кращих військових колективів Хмельницького гарнізону. Для них було виконано композицію новоствореного Гімну Артилерії та інші твори з репертуару військового оркестру.
Артилеристів не даремно називають богами війни. Важливе місце в забезпеченні захисту нашої держави належить ракетним військам і артилерії Збройних Сил України, які на сьогоднішній день є головною вогневою силою Сухопутних військ.
Реалії сьогодення свідчать, що тільки міцна армія спроможна зробити все для того, щоб небо над нашою Вітчизною було світлим і мирним, а наш народ був спокійним за своє майбутнє.
Артилерія, як один з найстаріших родів військ, в усі часи відігравала ключову роль у розгромі ворога, а воїни-артилеристи стали взірцем мужності і героїзму для нинішніх поколінь.
У тривалій та жорсткій боротьбі із сильним ворогом воїни-артилеристи своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави, поправу завоювали всенародну шану та повагу. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність держави.
У цей день ми схиляємо голови перед памяттю героїв-артилеристів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вічна їм память!
Командування військової частини А4239 від щирого серця вітає всіх причетних до цього свята та бажає Вам, Вашим рідним і близьким добра, сімейного благополуччя, злагоди, оптимізму, міцного здоровя і щастя. Успіхів Вам і наснаги у всіх Ваших починаннях.
Слава Україні!
Слава воїнам-артилеристам!
Зі святом Вас!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо