emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Листопада 2019 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 5175

Тривалий час триває активна взаємодія військової частини А4239 з органами місцевого самоврядування, які фінансують та забезпечують можливість професійного зростання і отримання спеціалізованої освіти у зручних для військовослужбовців Збройних Сил України умовах.
Дана діяльність здійснюється відповідно до Конституції України, де законодавчо закріплено курс України до НАТО. З метою подолання мовного барєру військовослужбовцями, що поєднали своє життя із захистом нашої держави, з необхідністю перейняття передового світового досвіду, особливо форм і методів бойових дій оборонного характеру, налагодження взаємодії і подальшого переходу Збройних Сил України на стандарти НАТО та організації дозвілля і відпочинку особового складу у Хмельницьку, для захисників України проводяться безкоштовні курси англійської мови. Навчання відбувається на базі школи вивчення іноземних мов ОЛА.
Це не єдина програма соціальної адаптації та професійного навчання для військових та учасників бойових дій, існують й інші цікаві проекти. За бажанням можна пройти водійські курси з можливістю одержання посвідчення водія, спеціальну школу-тренінг з експертами психологами та правозахисниками, різноманітні види професійної адаптації і підвищення кваліфікації раніше здобутого освітнього рівня, навіть отримати нову технічну професію чи здобути вищу освіту за половину вартості навчання.
Нові знання та навички будуть корисними у подальшому просуванні по службі, вони допоможуть стати більш підготовленим до реалій сьогодення або зайнятися улюбленою справою. Психологами також відзначається позитивний вплив знання і використання декількох мов на мислення та психічне здоровя людини.
Навчальний курс нашої групи розпочався у жовтні і триватиме до червня, тобто майже 9 місяців. Минулого року ми вже пройшли курс та отримали Сертифікат рівня володіння мовою А1. Навчання здійснюється за сучасною методологією з використанням інтерактивних технологій і індивідуальним підходом до кожного з учасників групи. За рахунок використання новітніх технологій є можливість поєднувати навчатися з роботою, особистим життям та подорожами. Все, що Вам знадобиться - це доступ до світової мережі і бажання навчатися. Усі роздаткові матеріали забезпечуються школою. Навіть якщо Ви пропустили частину занять, але опрацювали відповідний матеріал, то Ви маєте змогу здати іспити і отримати сертифікат міжнародного зразка про Ваш рівень володіння іноземними мовами.
У нашому місті доступний цілий спектр навчальних можливостей для подальшого зростання захисників України.
Військова частина А4239 запрошує патріотів, що бажають долучитися до лав Збройних Сил України і стати на захист територіальної цілісності та незалежності України. Телефон у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо