emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Грудня 2019 Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний 1639

Військовослужбовців військової частини А4239 захищені від дифтерії та правця.

Дифтерія це гостре інфекційне захворювання. Починається як ангіна з болю у горлі та високої температури. Та згодом на мигдалинах утворюється сірий наліт і плівка, які можуть призвести до задухи, розповідають медики. Збудник недуги дифтерійна паличка, яка виділяє токсин. Головне памятати, що ця хвороба поширюється повітряно-крапельним шляхом. Підхопити дуже легко, наголошують лікарі.

Вакцинація особового складу військової частини А4239 проти дифтерії та правця здійснюється відповідно до календаря щеплень затвердженого Міністерством охорони здоровя України.

Наші військовослужбовці власним прикладом закликають людей вакцинуватися проти дифтерії та правця. Всі не залежно від посади та звання мають змогу отримати щеплення. Біля медичного пункту військової частини А4239 черга, приходять навіть працівники Збройних Сил України.

Процедура досить легка та швидка. Спочатку медична сестра міряє температуру, лікар оглядає горло і запитує скарги на стан здоровя. Якщо пацієнт цілком здоровий відразу прямує у кабінет щеплень. Дана вакцина є комбінованою, вона одночасно захищає від дифтерії і правця. Для всіх підрозділів військової частини затверджено окремий графік, що дає змогу уникнути великих черг. Навіть ті військовослужбовці, що не знаходяться у пункті постійної дислокації, після свого повернення матимуть змогу вакцинуватися.

Профілактичні заходи у військовій частині триватимуть до кінця місяця. Лікарі планують вакцинувати безкоштовно близько 500 військовослужбовців.

Вакцинування це перш за все той профілактичний захід, який необхідно проводити за для захисту людського організму з метою підтримання високого рівня бойової та професійної готовності для військовослужбовців. Адже здоровий військовий колектив це запорука успішного виконання службово-бойових завдань,- зазначає начальник медичного пункту військової частини А4239 капітан Максим Бушинський.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо