emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Грудня 2019 Bolt 1440

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олені в минулому, тепер Санта їздить на автомобілях Bolt

Напередодні Нового року провідна європейська транспортна платформа Bolt спільно з Rockets. Growth R&D уперше запускає локальну рекламну кампанію Водії Bolt не олені. Вона проходитиме не тільки в Україні, але і в країнах Східної Європи.

Новорічні свята чудова нагода згадати про ті цінності, які важливі для кожної людини: про сімю та близьких. Bolt теж вирішив використати цей час, щоб нагадати про тих людей, які є дуже важливими для компанії. Саме тому в фокусі новорічної реклами водії Bolt, оскільки від їх професіоналізму та харизми головним чином залежить рівень сервісу і з ними найчастіше контактують клієнти.

Рекламна кампанія відштовхується від того, що прогрес не стоїть на місці. Коли стали зявлятися сервіси виклику автомобілів (ще до того, як Bolt прийшов на ринок України), платформам доводилося брати на роботу в якості водіїв майже всіх бажаючих. Зараз вимоги до водіїв і автомобілів є досить високими. Платформа Bolt зявилася на українському ринку тоді, коли виник стійкий попит на комфортні поїздки, і повністю виправдала очікування клієнтів. Її поява ознаменувала нову еру в галузі транспортних перевезень. Можна сказати, що такий застарілий і незручний спосіб пересування як олені залишився в минулому, а наразі комфортабельні авто з любязними водіями за кермом!

Я радий бути причетним до створення першої в нашому регіоні рекламної кампанії Bolt. Ми вирішили розповісти про те, що ми не просто перевозимо вас із пункту А до пункту Б. Ми кожен день робимо все можливе і неможливе, щоб ваші поїздки були найкомфортнішими і найбезпечнішими, говорить Сергій Костя, регіональний маркетинг-менеджер Східної Європи.

Регіональна кампанія для міжнародного бренду такого рівня це велика шана та відповідальність одночасно. Щоб усе встигнути, ми увімкнули турборежим. За кілька тижнів ми зробили те, на що іншим агентствам знадобилося б кілька місяців. Головним чином, завдяки команді мрії Bolt, сказав Владислав Полонський, CEO Rockets. Growth R&D.

Посилання на відео: https://www.facebook.com/watch/?v=2531839447063942

Інформація про компанію Bolt

Bolt (раніше відома як Taxify) провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета зробити пересування містом більш простим, швидким і надійним.
Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздок в Європі й Африці. Її інвестори Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.
У Bolt 25 мільйонів клієнтів у понад 35 країнах світу (www.bolt.eu).

Про CEO
Маркус Вілліг засновник і CEO компанії Bolt (колишньої Taxify). Він створив платформу в 2013 році у 19-річному віці разом із братом Мартіном, який працював у Skype. Маркус був відзначений у рейтингу Forbes 30 до 30 як наймолодший CEO і засновник мільярдної компанії в Європі.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо