emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Грудня 2019 Яринська Любов Романівна , студентка 17 групи, 5 курсу "Буковинського державного медичного університету" 1387

Одне іншому не заважає.
Мабуть, всі жінки люблять подорожувати. Для когось мандрівка це активний похід у гори, для інших це можливість позасмагати на морському узбережжі, або ж блукати вулицями іншого міста. Але що робити, якщо подорож запланована а жінка дізнається, що вагітна?
Вагітність не привід обкласти себе книгами про грудне вигодовування і засісти вдома на 9 місяців. Навпаки потрібно привчати майбутню дитину пізнавати світ якомога раніше.
Якщо немає медичних протопоказань, прислухайся до порад для вагітних мандрівниць.
Перед поїздкою обовязково консультація з лікарем.
Він підкаже які ліки варто взяти з собою, а які будуть зайвими. Можливо знадобиться профілактичне щеплення.
Сприятливі періоди для подорожі.
Тема подорожей вагітних оповита купою забобонів і заборон. Часто почувши від вагітної новину про майбутню подорож, люди починають переконувати у її недоцільності і не безпечності. Якщо вагітність проходить легко , то причин відмовлятися від подорожі не має.
Найкращими періодами вважаються другий і початок третього триместру, бо токсикоз до цього часу зазвичай проходить.
Літати можна.
Найбільше хвилювань, напевне, викликає подорож у іншу країну, особливо авіапереліт. Проте, якщо ви вже літали, а сам переліт не викликає ніякого страху чи хвилювань, то і під час вагітності це не протипоказання.
Але все ж таки існують певні перестороги.
Переліт небезпечний тим, що на борту не можна в будь який момент отримати медичну допомогу. Треба більше пити води, щоб не було зневоднення організму через пересушене повітря в салоні. Також тривале перебування в одній позі підвищує ймовірність тромбозу глибоких вен. Запобігти такий стан допоможуть прості вправи і ходіння по салону.
За правилами деяких авіакомпаній літати а терміні більше 24-36 тижнів заборонено. Якщо животик вже добре помітний, представник авіакомпанії має право вимагати довідку в якій має бути зазначений термін в тижнях та інформація, що вагітність протікає без ускладнень.
Куди поїхати?
У вагітних інколи бувають свої примхи, але все-таки в такому положенні краще не планувати відпустку в екзотичних країнах , таких як Азія, Мексика, Африка та ін.
Для цього є ряд причин:
По-перше, знаходяться вони досить далеко, так що переліт буде довгим і виснажливим.
По-друге, це зовсім інший кліматичний пояс, а значить різкі перепади температури і проблеми з акліматизацією.
І на останок, спецефічні інфекційні хвороби Азіії та Африки ,на жаль, ніхто не відміняв.
Спокійніше і безпечніше відправитися в країни зі схожими кліматичними умовми Хорватію,Францію, Іспанію, Швейцарію, країни Балтики.
Обовязковою складовою кожної мандрівки є позитивне налаштування. Якщо ви впевнені, що подорож піде вам на користь так і буде. Головне оберіть такий варіант, щоб ви почувалися спокійно і впевнено. Гарних Вам мандрівок!!!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо