emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Грудня 2019 Кірницька Марія Михайлівнаа 896

Чоловік на пологах: підтримка чи проблема?
Філософи давнини колись казали, що з народженням дитини в сім'ї зникаю спокій, гроші, порядок, сон і поселяється щастя.
Бути чи не бути чоловіку на пологах та до чого це призведе?
За офіційними даними МОЗ, у 2004 році менше 1% від усіх пологів в Україні були партнерськими. На сьогоднішній день таких аж 52%. То ж спробуємо розібратись, чи справді варто чоловіку бути присутнім на пологах.
Існує думка, що присутність під час пологів витримує далеко не кожен чоловік. Для деяких це обертається таким стресом, що у них навіть стається розлад у подальшому інтимному житті з жінкою, яка народила його дитину. З одного боку, ці розмови мають право на життя. Жінка підходить до пологів підготовленою. Так задумано природою, що завдяки гормональним змінам і змінам в нервовій системі розумова діяльність у жінки вимикається, інакше вона гальмує процес вагітності і пологів, і жінка переходить на рівень інстинктів. З чоловіком нічого подібного не відбувається, і в цьому сенсі він підходить до пологів непідготовленим. Тому для більшості чоловіків присутність на пологах супроводжується нервовим перевантаженням. З іншого боку важливо, які стосунки в парі, яка приходить на пологи. Якщо пара гармонійна, у стосунках панує любов і взаєморозуміння, дитина довгоочікувана, то для тата цілком природнім є бажання підтримати дружину.
Тому, якщо ваш чоловік виявляє бажання підтримати вас у цю мить, не відмовляйтесь, адже найпрекрасніше що може статися у житті сімейної пари це народження їхньої дитини.
Так що, чоловіки, народжуйте разом зі своїми дружинами, якщо ви цього дійсно хочете.

Кірницька Марія Михайлівна, студентка 11 групи, 5 курсу Буковинського державного медичного університету
Керівник: кандитат медичних наук, асистент кафедри акушерства та гінекології Булик Тетяна Сергіївна.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо