ye-logo.v1.2

"Спортлідер+" поступився "Єнакієвцю" (ВІДЕО)

Спорт 1995

Стартовий матч другого кола національного чемпіонату у Донецьку між "Єнакієвцем» і «Спортлідером +» завершився перемогою номінальних господарів.

Але при цьому хмельницькі гості зовсім не виглядали безперспективними аутсайдерами. Не все у команди Івана Стасюка виходить,бракує досвіду і майстерності, але хлопці і далі борються, правда, поки без очікуваного результату.
Як повідомляє sports.km.ua, за ігрову ініціативу хмельницький колектив боротися не став, а єнакіївська команда на перших порах не розуміла, що з цим подарунком робити. Господарі намагалися свої комбінації розвивати на високій швидкості, але неточностей на початку поєдинку було занадто багато. Перечекавши в обороні, гості перейшли до більш рішучих дій, моментами пресингували на чужій половині, ризикуючи нарватися на разючу атаку в один довгий пас. Перший гострий момент "Єнакієвець» створив лише на 9-й хвилині, коли розіграш штрафного завершився ударом Юнакова, але м'яч застряг в частоколі ніг, а спроба Нестерука забити в падінні також не увінчалася успіхом. Олег Солодовник продовжував вимагати грати активніше, хоча його підопічні встигали «накривати» суперників навіть у їх воротарського.

Після гола на 13-й хвилині оборона "Спортлідера +» звалилася, як картковий будиночок. Доманський ввів м'яч з ауту, а Сільченко від душі пальнув з півтора десятка метрів - 2:0. Черговий дальній удар Скорого після кутового призвів до того, що Нестерук після сейви воротаря безперешкодно переправив м'яч у порожні ворота з метра - 3:0. Юнаков опинився в потрібний час на дальній штанзі після прострілу Замятіна - 4:0. А адже господарі за останню п'ятихвилинку першого тайму не реалізували ще три відмінні гольові можливості.

Друга половина почалася з того, що голкіперхмельничан (до речі, по ходу поєдинку було відразу дві рокіровки на цій позиції) якимось дивом зреагував на щільний удар Нестерука. Тепер господарі вирішили взяти своє малою кров'ю, зіграти в економному режимі і «вбити» час за рахунок чіткого контролю м'яча. "Спортлідер+" після перестановок в четвірках і виходу свіжих футболістів активізувався, але велика кількість бракованих передач не дозволяло забити і повернути в гру інтригу. Господарі атакували аритмічно, але в відрізки активності замикали противника на його території. Від п'ятого м'яча гості свої ворота не вберегли: введення ауту і Скорий просто подовжує рух м'яча з меж воротарського.

Кінцівка поєдинку вийшла сумбурною з численними ударами і розчаруваннями. «Спортлідер +» до звітного туру забивав у ворота кожної команди ліги, крім "Єнакієвця". Цю прогалину виправив Коробка, який обвідний удар з правого флангу присвятив дружині. Після цього Замятін, Тіагу і Юнаков не забили після виходів один на один по лівому флангу, а після контратаки м'яч після удару Сондака потрапив у штангу єнакіївських воріт. За хвилину з невеликим до фінального свистка гості забили другий м'яч. Заворотного забули у воротарському при подачі корнера, а він за неуважність захисників не пробачив.

«Єнакієвець» (Єнакієво) - «Спортлідер +" (Хмельницький) - 5:2 (4:0)

«Єнакієвець» (Єнакієво): Андрій Мельник, Олександр Хурсов, Анатолій Доманський, Артем Золотухін, Валерій Замятін, Віталій Нестерук, Віталій Скорий, Дмитро Сильченко, Євгеній Юнаков, Михайло Волянюк, Тіагу

«Спортлідер +» (Хмельницький): Сергій Шевцов (Євген Кіндяков, '19-33), Олексій Фетько, Андрій Засенко, Андрій Ткачук, Віктор Цой, Володимир Сондак, Дмитро Калуков, Дмитро Михайленко, Максим Івонко, Максим Коробка, Олег Чеботарьов , Юрій Карбовський, Ярослав Заворотний

Арбітри: Дмитро безпорочно (Харків) Андрій Лютий (Львів)

 Тіагу, 13, Дмитро Сильченко, 16, Віталій Нестерук, 19, Євген Юнаков, 19, Віталій Скорий, 31 - Максим Коробка, 32, Ярослав Заворотний, 39
 Дмитро Сильченко, 39 Михайло Волянюк 25, - Андрій Засенко, 8 Андрій Ткачук 11, Максим Коробка 28, Ярослав Заворотний 30

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую