ye-logo.v1.2

На вихідні у Хмельницькому відбувалися:

Спорт 3257
Панкратіон - це найвидовишніший вид спорту.
Панкратіон - це найвидовишніший вид спорту.. Фото: з архіву редакції

… чемпіонат міста із художньої гімнастики

 Відкритий чемпіонат міста із художньої гімнастики у Хмельницькому відбувся вперше. Участь у ньому взяли півтори сотні гімнасток з усієї країни.
Протягом усього дня в суботу, 16 лютого, гімнастки з понад п’яти областей України показували свою майстерність і змагалися за звання кращих. Головна суддя змагань Олена Репйова, каже, що для того, щоб досягти успіхів у гімнастиці, окрім бажання потрібні ще постійні тренування, адже навіть незначні паузи у заняттях впливають на результат. Вікова категорія гімнасток різна, є навіть дворічна спортсменка.
… чемпіонат із панкратіону
Того ж дня, в суботу, вперше у Хмельницькому відбувся чемпіонат честі із панкратіону. Організатор змагань – тренер вищої категорії, старший тренер збірної області з панкратіону Дмирто Павлюк. Він і готував усіх спортсменів до змагань. За його словами, панкратіон – це один із найвидовищніших видів спорту.
«У поєдинках домінує ударна техніка, техніка кидків та боротьби – пояснює суддя 2-ї категорії Олег Савчук. – Забороняються лише удари ліктем та п’ятою».
Понад три десятки спортсменів із Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Чернівецької та Рівненської областей зареєструвалися та взяли участь у змаганнях.
Перемоги здобули вихованці ДЮСШ «Динамо» та ФСТ «Динамо» Микола Навроцький (вагова категорія 71 кг.), Дмитро Бондарчук (вагова категорія 77 кг) та Андрій Торчевський (вагова категорія 84 кг).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую