ye-logo.v1.2

Сергій Ковалець: «У Хмельницькому хороший вболівальник»

Спорт 2379
ffu.org.ua
Фото: ffu.org.ua

На матч у Хмельницький між місцевим «Динамо» та донецьким «Шахтарем-3» завітав головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець.

Сергію Івановичу, у матчі проти «Динамо» грав ваш син. Намагаєтеся на кожну його гру приїжджати?
Я загалом дивлюся на матчі, де є потенційні гравці молодіжної збірної України. Якраз у «Шахтарі-3» футболісти, які підходять як по рівню гри, так і по віку. Я не брав до уваги те, що Кирило сьогодні грав.
Як оціните його дії?
Хотілося б оцінити усю команду. Досить хороша була гра як зі сторони «Шахтаря», так і «Динамо».
Чи будете обговорювати з Кирилом матч?
Звичайно. Але у нього є тренер, який розбиратиме теоретично гру. Стосовно ігрових моментів, звісно ми можемо поговорити, я щось підкажу. Але він дорослий футболіст, до того ж у «Шахтарі-3» працюють кваліфіковані тренери, які скажуть йому, у якому напрямку потрібно рухатися.
«Шахтар-3» створив багато гольових моментів.
Хмельницьке «Динамо» тільки зібралося. Невідомо було чи існуватиме команда взагалі. Але сам матч вийшов хорошим і, думаю, вболівальники отримали задоволення від нього.
Ви бачили «Динамо» весною у Красилові і зараз. Побачили якусь принципову різницю?
Принаймні до фінального свистка у матчі відчувалася напруга. «Динамо» хотіло зрівняти рахунок і перспектива є. У команді багато молодих гравців. Головне, щоб до команди було хороше відношення.
Перед кожним туром «Динамо» зазнає кадрових змін, чи йде це на користь?
Звісно, що ні. Це не йде на користь команді. Але це питання, яке повинне вирішувати керівництво клубу. У Хмельницькому хороший вболівальник, є стадіон і тут повинна бути хороша команда. Для цього потрібен час і потрібно працювати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую