ye-logo.v1.2

У Хмельницький з'їдуться велосипедисти зі всієї України

Спорт 2504
vk.com
Фото: vk.com

В екстрім-парку на Гречанах пройде турнір «BMX Street Level».

«Турнір з ВМХ – велосипедного мотокросу, який відбудеться у Хмельницькому 9 січня, буде всеукраїнського рівня. До нас завітають учасники з багатьох міст, зокрема Києва, Львова, Харкова. Загалом очікуємо, що змагатимуться не менше тридцяти велосипедистів», - розповідає співорганізатор турніру Олег Гришко.

Прогнозується, що у «BMX Street Level» візьмуть участь близько двадцяти хмельничан.

«Конкуренція буде високою. Ми підбираємо сильний склад суперників, зокрема до нас приїде чемпіон України. Реальний шанс зачепитися за призові місця має хмельничанин Володимир Дмитрук, який є дуже вправним велосипедистом», - каже Олег Гришко.

Вперше у Хмельницькому велосипедисти змагатимуться у BMX-флетленді, а також потішать глядачів конкурсом трюків. Музичний супровід забезпечать MC Andrey Zvezdoff та Dj Andy Gray.

«З відкриттям у Хмельницькому екстрім-парку наше місто стало зимовим центром BMX-спорту в Україні, адже більше ніде нема закритих екстрім-парків. Запрошуємо на змагання хмельничан, вхід безкоштовний, а якщо хтось захоче поближче познайомитися з цим видом спорту, то ми влаштуємо тест-драйв та розповімо про усі тонкощі», - запевняє Олег Гришко.

Турнір «BMX Street Level» пройде 9 січня у екстрім-парку у мікрорайоні Гречани, вулиця Курчатова, 6/5. Початок о 15:00, вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую