ye-logo.v1.2

У Хмельницькому мірялись децибелами

Спорт 4273

В неділю, 15 червня, вперше в місті відбувся довгоочікуваний всеукраїнський чемпіонат по автозвуку та спринт-слалому.

Як зазначає один з організаторів заходу, голова ГО «Хмельницький клубу автолюбителів»  Володимир Огойко, змагання з спринт-слалому вже стали доброю традицією в місті. Тільки минулого року відбулося десять таких заїздів. А ось чемпіонат з потужного автоавтозвуку проходив вперше і досить успішно, адже одразу вийшов на міжрегіональний рівень.
Дмитро Грошован мав найпотужніший звук, він і повіз переможний трофей в рідні Чернівці.


По швидкісній їзді «з викрутасами», як називають спринт-слалом прості глядачі, було оголошено 15 призових місць, в інших номінаціях ще майже два десятки. Загалом того дня розіграли 33 призові номінації.


«Захід проходив за підтримки ДАІ Хмельницької області, і це давало рейсерам можливість себе вільно почувати та не пильнувати по сторонах, як це відбувається на несанкціонованому майданчику для перегонів біля хмельницького аеропорту», ділиться враженнями учасник, хмельничанин Андрій.


Взагалі, учасники та гості залишились дуже задоволеними заходом, але неодноразово було зазначено, що нашому місту не вистачає майданчика для рейсерів, де можна відвести душу не дратуючи ДАІ і не створюючи проблем на дорозі.

Катерина ЗАГОРОДНЯ.

Фото Руслана ГОНТИ. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую