ye-logo.v1.2

Тренер хмельницького «Новатора»: «Це буде бій без розвідки»

Спорт 2499
Наставник Новатора Роман Ковальчук каже, що чемпіонством в вищій лізі задоволений, але завдання ще не виконане - потрібно здобути путівку до Суперліги
Наставник Новатора Роман Ковальчук каже, що чемпіонством в вищій лізі задоволений, але завдання ще не виконане - потрібно здобути путівку до Суперліги. Фото: автора

Здобувши золоті нагороди в вищій лізі, хмельничани розпочали підготовку до вирішального в сезоні турніру.

«Новатор» - чемпіон України з волейболу в вищій лізі! Вигравши два матчі з трьох в останньому турі «фіналу чотирьох» у Харкові, хмельничани отримали медалі та кубок. Але попереду на наших волейболістів ще очікують найважливіші матчі всього чемпіонату – турнір, в якому розіграють дві путівки до Суперліги.

«Розслаблятися немає часу, вже за два тижні волейбол знову повертається до Хмельницького, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – На 99% скажу, що ігри першого туру пройдуть у нашому місті 15-17 квітня, після чого буде ще один тур у Чернігові».

За право наступного року грати в Суперлізі, окрім «Новатора», позмагаються срібний призер вищої ліги харківський «Локомотив ХДВУФК №1», а також 7 та 8 команди найвищого дивізіону – чернігівський «Буревісник» та «Фаворит» із міста Лубни Полтавської області.

«Із «Фаворитом» ми грали на першому етапі Кубка України і «Новатор» тоді переміг. Але зараз будуть зовсім інші матчі, оскільки «Фаворит» вже дозаявив шістьох нових гравців і тренера Юрія Кравцова, який відомий не лише в Україні, а й за її межами. Думаю він створить боєздатний колектив, який боротиметься за збереження прописки в елітному дивізіоні, - вважає наставник хмельничан. – Щодо чернігівської команди, то це досвідчений клуб. І ми з ними грали також у Кубку України, але програли. Сподіваюся, тепер ми зможемо знайти аргументи на свою користь. Прогнозую, що легких матчів не буде, а будуть цікаві дуелі, які визначать, хто гратиме наступного сезону в Суперлізі».

Свій перший матч у перехідному турнірі в Хмельницькому «Новатор» зіграє 15 квітня проти «Фаворита». Зважаючи на оновлення в складі лубенської команди, суперник хмельничан нині для всіх «темна конячка». «Це буде бій без розвідки», - припускає Роман Ковальчук.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую