ye-logo.v1.2

Календар матчів матчів турніру за вихід до волейбольної Суперліги

Спорт 1872
Перед хмельничанами, які цього року стали чемпіонами України в вищій лізі, стоїть завдання здобути путівку до Суперліги
Перед хмельничанами, які цього року стали чемпіонами України в вищій лізі, стоїть завдання здобути путівку до Суперліги. Фото: з архіву

Вже завтра, 15 квітня, у Хмельницькому розпочинаються найважливіші матчі сезону для «Новатора».

Наш обласний центр на три дні стане тим містом, до якого буде прикута неабияка увага прихильників волейболу. Адже з 15 по 17 квітня в спорткомплексі «Новатор» відбуватимуться матчі першого туру за право наступного сезону грати в Суперлізі.

У Хмельницькому зійдуть дві команди з вищої ліги – хмельницький «Новатор» та харківський «Локомотив ХДВУФК №1», а також 7 та 8 команди Суперліги – чернігівський «Буревісник» та «Фаворит» із міста Лубни Полтавської області.

«Готуючись до цих матчів, ми планували провести контрольні ігри з «Буревісником», - розповідає начальник ВК «Новатор» Іван Терещук. – Але чернігівчани в останній момент вирішили не приїжджати до нас на такі спаринги. Тому зустрінемось з «Буревісником» вже в офіційному поєдинку».

Свій перший матч «Новатор» зіграє проти «Фаворита», потім проти харків’ян, а в заключний день суперником хмельничан стане чернігівський клуб. Відзначимо й те, що матчі останнього другого туру за право виходу до Суперліги пройдуть у Чернігові орієнтовано 22-24 квітня. Команди, які за підсумками цих двох турів посядуть 1 та 2 місце, наступного сезону виступатимуть у найвищому дивізіоні України.

Календар матчів у Хмельницькому:

15 квітня
16.00 «Буревісник-ШВСМ» - «Локомотив ХДВУФК №1»
18.00 «Новатор» - «Фаворит»

16 квітня
«Буревісник-ШВСМ» - «Фаворит»
«Новатор» - «Локомотив ХДВУФК №1»

17 квітня
«Локомотив ХДВУФК №1» - «Фаворит»
«Новатор» - «Буревісник-ШВСМ»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую