ye-logo.v1.2

Шість нагород хмельницьких боксерів

Спорт 2780
Данило Скрупський став не лише срібним призером чемпіонату України, а отримав нагороду в номінації За волю до перемоги
Данило Скрупський став не лише срібним призером чемпіонату України, а отримав нагороду в номінації За волю до перемоги. Фото: з архіву

Збірна Хмельниччини на чемпіонаті України серед юнаків 2002-2003 року народження посіла шосте загальнокомандне місце.

Юнацька першість країни з боксу пройшла в Ужгороді. Подоляни вибороли по дві нагороди різного ґатунку.

Чемпіонами України в своїй вазі стали Антон Белінський (понад 76 кілограмів) та Андрій Гринник (до 65 кілограмів). Срібними призерами першості стали Іван Мандзюк (до 72 кілограмів) та Данило Скрупський (до 56 кілограмів). Усі вони вихованці хмельницької ДЮСШ №2 «Авангард».

Ще один боксер з «Авангарду» Денис Салабай (вагова категорія до 68 кілограмів) став бронзовим призером. Також «бронза» на рахунку кам’янчанина Івана Огойка (до 37 кілограмів).

«Ми маємо шість нагород турніру та посили шосте командне місце, і це при тому, що наша команда чисельно поступалася збірним інших областей, - каже Заслужений тренер України Андрій Чумаков. - Наприклад, Запорізька збірна, яка посіла перше командне місце, мала в своєму складі в 2,5 рази більше боксерів. Також варто відзначити – усі наші юні хмельницькі спортсмени показали не тільки технічній бокс, а виявили велике прагнення до перемоги. А в номiнацiї «За волю до перемоги» кращим був визнаний Данило Скрупський. Хоча, на мою думку, таку нагороду заслужили всі юнаки нашої збірної команди».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую