ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" знову сильніший, але ще "не діє, як швейцарський механізм" (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2498

Хмельничани зіграли другий матч із харківською "Юридичною академією" в Суперлізі

 Якщо вчора, 28 жовтня, гості змогли виграти в "Новатора" в одній партії, але поступилися в матчі з рахунком 3:1, то сьогодні... Хмельничани не віддали жодної партії супернику, хоча сам матч не був таким легким, як може здатися.

Перша партія другого поєдинку "Новатора" з "Юридичною академією" пройшла для хмельничан, по суті, без особливих проблем. Господарі поступово збільшували відрив у рахунку, а гостям доводилося наздоганяти. Але набрати хоча б 20 очок харків’янам не вдалося. "Новатор" впевнено переграв суперника з рахунком 25:17.

Традиціійно матч у Хмельницькому розпочався з виконання державного славню

Гравці "Новатора" (у синьому) часто блокували удари суперника

А ось друга партія ледь не стала повторенням третьої першого матчу, яку, нагадаємо, хмельничани програли. Команда Романа Ковальчука ніяк не могла продемонструвати бодай ту гру, яка була в першій партії. А тому й не дивно, що гості спромоглися на ривок відстанню в 5 очок. Але віддати належне гравцям "Новатора", вони вчасно змогли перелаштуватися та не лише зрівняти рахунок, а й повести. А наприкінці партій ще більше - виграти її - 25:22.

Удари Дмитра Федоренка (№17) були справжньою проблемою для гостей з Харкова

Блок від "Новатора" руйнував атаки "Юридичної академії"

Юрій Паласюк (№16) іноді не пробивав, а просто скидував у вільну зону і це приносило очки "Новатору"

Володар бронзових медалей минулого чемпіонату - "Юракадемія", в третій партії не міг повторити те, що зробив напередодні. Гравці "Новатора" доволі впевнено грали як на прийомі, так і на власних подачах. Та наприкінці партії... почали помилятися. Утім, не критично. У підсумку 25:18 та перемога в матчі з рахунком 3:0.

Андрій Рогожин (№8) з Харкова приніс не один бал своїй команді, але переміг все одно хмельницький "Новатор"

Іноді складалося враження, що Андрій Перепедя з "Новатора" може перестрибнути сітку

Наставник "Юридичної академії" Володимир Романцов після гри привітав хмельничан із двома домашніми перемогами. Зауваживши, що його команді, з якої пішли чотири основні гравці, нині важкувато. Вона, як пожартував Володимир Іванович, знаходиться на низькому старті.

А ось тренер "Новатора" Роман Ковальчук залишився задоволеним тим, що його команди в протистоянні з харків’янами взяла максимум очок - шість. Але якість гри, яку демонструє його команда, йому поки не подобається. "Команда наша ще не схожа на ту машину, яка діє, як швейцарський механізм", - зауважив Роман Олександрович.

Свої наступні матчі "Новатор" зіграє в Вінниці на Кубок України. У третьому етапі цих змагань 4-5 листопада хмельничани зіграють з ВК "Вінниця". Ну, а в чемпіонаті хмельничани зіграють 11-12 листопада в Львові проти одного з лідерів першості - "Баркома-Кажанів", команди, в якої 12 очок. "Новатор" же з 9 балами посідає третє місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую