ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Локомотив»: аншлаг та драма у дві з половиною години (ФОТО)

Спорт 2949
Харківський Локомотив, вигравши перший матч у Хмельницькому, посідає 2 місце. Новатор залишився на 3 позиції
Харківський Локомотив, вигравши перший матч у Хмельницькому, посідає 2 місце. Новатор залишився на 3 позиції. Фото: автора

Відбувся перший матч 7 туру між хмельницькою та харківською командами.

Чемпіон України з волейболу харківський «Локомотив» завітав до Хмельницького. І перший матч «Новатора» проти гостей викликав чималий ажіотаж серед вболівальників. У спорткомплексі «Новатор» не було не те, щоб де присісти, а стояче місце відшукати стало проблемою. Люди прийшли і на чемпіона глянути, і своїх підтримати.

Такий аншлаг, схоже, додав адреналіну обом командам. А з першої подачі стало зрозуміло, що матч «Новатора» з «Локомотивом» стане справжнім боєм. І хоч «Новатору» доволі швидко вдалося зробити рахунок у партії 4:0, та піти у такий відрив не судилося. Анатолій Янущик взяв одразу тайм-аут та «пересмикнув» гру і невдовзі все зрівнялося. А на другу техперерву взагалі змінлилося – «Локо» повів із рахунком 15:16. Та вирішальною стала кінцівка партії. За рахунку 23:21 на користь «Новатора» Юрію Томину, як гравцю «Локомотива» вдалося подати дві подачі на виліт і принести хмельничани перемогу в першій партії.

Олег Плотницький (№5), батьки якого мешкають у Хмельницькому, створив чимало проблем "Новатору".  

Гравці обох команд відчайдушно боролися за кожен м’яч біля сітки.

Хмельничани не завжди встигали заблокувати атаки "Локомотива".

Другий сет став ще напруженішим та драматичнішим. Хмельничани наче контролювати хід гри і навіть вели в рахунку 22:19 та втратив цю перевагу. І ось рахунок вже був 25:24 на користь «Новатора». Богдан Середа подав, «залізничники» прийняли та Олег Плотницький пробив у блок і, як показав суддя, м’я влучив у когось ыз гравців «Локомотива», а потімвилетів в аут, а тому… рахунок 26:24 і «Новатор» виграв другу партію. Та через якусь мить відбулася міні-нарада суддів і… це рішення скасували, призначивши переграти цей м’яч. У підсумку, харків’яни змогли не лише зрівняти рахунок, а й згодом «вирвати» перемогу в партії 27:29.

Емоції в матчі "Новатора" проти "Локомотива" інколи просто зашкалювали.

Гравцям "Локомотива" також не вдавалося все задумане.

Третій сет взагалі минув доволі швидко. Хмельничани впевнено виграли в чемпіонів України 25:16 і рахунок у матчі став 2:1 на користь «Новатора». Потрібно було ще й четверту партію виграти, аби стати переможцем матчу, але…
Гравці «Локомотива» пішли в «ва-банк». Ризиковані потужні подачі, високі атаки – все вдавалося харків’янам. Хмельничани ж намагалися вирвати перемогу в матчі, але зачасто помилялися. І знову вирішальної стала кінцівка партії. Цього разу краще її провели гості, які й виграли 23:25.

Хмельничани були налаштовані виграти матч у чемпіонів України.

Матч "Новтора" та "Локомотива" глядачі називали одним із найцікавіших у нинішньому сезоні.

Рівна гра, напруга та емоції вирували й в заключній п’ятій партії, яка тривала до 15 очок. І, на жаль, для вболівальників «Новатора», тайм-брейк завершився на користь «Локомотива» - 13:15, а загальний рахунок у матчі 2:3. Та попри поразку, гравці «Новатора» отримали на свою адресу аплодисменти від глядачів, які на виході зі спорткомплекса «Новатор» зазначали, що давно не отримували стільки емоцій за дві з половиною години.

Хмельничани раділи здобутим очкам, але виграти матч, на жаль, їм не вдалося.

Вже 17 грудня «Новатор» вдруге зіграє з «Локомотивом» на рідному паркеті.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую