ye-logo.v1.2

Хмельницький «Новатор» дозволив «Вінниці» наблизитися до себе

Спорт 1740
У Хмельницькому Новатор двічі переграв Юракадемію. А ось у Харкові... виграв лише один матч
У Хмельницькому Новатор двічі переграв Юракадемію. А ось у Харкові... виграв лише один матч. Фото: з архіву

Наші волейболісти провели свої матчі 9 туру в Харкові.

У 9 турі чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги хмельницький «Новатор», попри те, що грав на виїзді, вважався фаворитом у протистоянні з харківською «Юридичною академією». Адже хмельничани впевнено посідають третє місце, тоді як «юристи» - передостаннє.

На шість очок на виїзді від «Новатора» розраховували й вболівальники команди. Адже в першому колі чемпіонату хмельничани вдома двічі переграли «Юракадемію». Спочатку 3:1, а потім 3:0.

У Харкові все розпочалося для гостей доволі добре. У першому матчі в першій же партії «Новатор» переміг 20:25, а потім поступився 21:25. Та в третьому сеті хмельничани знову були сильнішими – 25:22. Четверта партія мала стати заключною. Адже «Новатор» вигравав і 4:0, і 17:13. Однак харків’янам вдалося переламати хід гри і «вигризти» перемогу в партії 25:22. Долю переможця в матчі визначили у 5 сеті. І… «Юракадемія» виграла 15:12, а разом із цим і перемогла в матчі 3:2.

Другий матч видався вдалішим для гостей. Хоча був не легким. Лише в першій партії «Новатор» просто не помітив суперника – 25:14, далі ж була серйозна боротьба. «Юристи» зрівняли рахунок – 26:24, «Новатор» знову повів – 24:26. Ну, а в четвертій партії хмельничани знову були сильнішими – 25:20 та здобули перемогу в матчі 3:1. Отож, у підсумку здобули 4 очки на виїзді.

Після 9 турів «Новатор» продовжує посідати третє місце, маючи в своєму активі 35 очок. Натомість, ВК «Вінниця», який йде четвертим, підтягнувся до хмельничан, вигравши два матчі в «Фаворита». Тепер у вінничан 27 очок.

Матчу наступного туру пройдуть 27 та 28 січня. Хмельницький «Новатор» вдома прийматиме лідера чемпіонату «Барком-Кажани» зі Львова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую