ye-logo.v1.2

Чи оформить сьогодні «Новатор» своє третє місце в волейбольній Суперлізі?

Спорт 1648
Хмельницькому Новатору достатньо виграти один із двох матчів у Фаворита, щоб достроково посісти третє місце в регулярному чемпіонаті
Хмельницькому Новатору достатньо виграти один із двох матчів у Фаворита, щоб достроково посісти третє місце в регулярному чемпіонаті. Фото: з архіву

Хмельницька команда проведе два заключних домашніх поєдинки в чемпіонаті України з волейболу.

Волейбольний клуб «Новатор» 24 та 25 лютого востаннє зіграє в домашніх стінах у рамках регулярної першості України серед команд Суперліги. Далі… виїзд до Харкова та матчі плей-офф.

У гості до хмельничан завітає «Фаворит» з Лубнів Полтавської області. Команда – відвертий аутсайдер чемпіонату, яка в 24 матчах здобула лише одну перемогу. «Нам достатньо виграти один матч, щоб достроково посісти третє місце за підсумками першої частини змагань, - каже начальник «Новатора» Іван Терещук. – Звісно, що ми в обох матчах гратимемо лише на перемогу».

Отож, свій перший матч «Новатор» проти «Фаворита» зіграє 24 лютого о 18.00. Друга гра відбудеться 25 лютого об 11.00. Нагадаємо, свої домашні поєдинки хмельничани проводять у ФОК «Новатор», що на Тернопільській, 13/4.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую