ye-logo.v1.2

Волейбол. Експерименти «Новатора» в Харкові з прицілом на Вінницю

Спорт 2008
Локомотив впевнено виграв у Харкові в Новатора, який зіграв не основним складом
Локомотив впевнено виграв у Харкові в Новатора, який зіграв не основним складом. Фото: з архіву

Хмельницька команда провела останні матчі першого етапу чемпіонату України в Суперлізі.

Свої поєдинки «Новатор» зіграв у Харкові проти «Локомотива». Обидва поєдинки не мали жодного турнірного значення, адже господарі вже вийшли до «фіналу чотирьох» із другої позиції, а гості – з третьої.

Ймовірно, хмельничанам вдалося здивувати суперника не стільки грою, а складом команди. Адже «Новатор» грав у Харкові не основними волейболістами, а «дублерами». «Ми вирішили дати хлопцям відчути Суперлігу, - пояснив журналісту сайту «Є» такий експеримент головний тренер команди Роман Ковальчук. – Звісно, у першому матчі в них «квадратні» очі. Але в другому матчі вони діяли вже краще і я побачив на кого в подальшому можу розраховувати у матчах основного складу».

«Новатор» програв обидва матчі з рахунком 3:0. Та це не дуже турбує тренерський склад хмельничан. «Ми дали відпочити «основі» перед вирішальними поєдинками, в яких будуть розігруватися медалі, - продовжує Роман Олександрович. – Інакше вони б на перші поєдинки другого етапу вийшли втомленими. Адже команда повернеться з Харкова лише в понеділок, а вже у четвер нам потрібно бути в Вінниці. Такі переїзди виснажують. Тому основні гравці залишили в Хмельницькому і в понеділок проведуть повноцінну підготовку до першого туру другого етапу. Тим паче, що вже в першому матчі в Вінниці нам доведеться грати з «Локомотивом».

Що ж, регулярна першість позаду. Попереду – другий етап, в якому зіграють львівський «Барком-Кажани», харківський «Локомотив», хмельницький «Новатор» та ВК «Вінниця». Перший тур пройде з 10 по 12 березня в Вінниці. Команди зіграють між собою і потім на них очікують ще три тури – в Хмельницькому, Харкові та Львові.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую