ye-logo.v1.2

Футбол. Голи Груши та Скакуна принесли чергову перемогу «Агробізнесу» (ВІДЕО)

Спорт 3284

У другій лізі групі «А» зіграні усі матчі 4 туру.

Єдиним клубом, який зміг виграти на власному полі, став волочиський «Агробізнес». Лідер групи «А» вдома здолав ФК «Тернопіль» з рахунком 2:1.

«Матч видався важким, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Таке враження, що для ФК «Тернопіль» цей поєдинок був, як останній. Гості «билися» на кожному клаптику поля, але наші футболісти змогли виконати те, що ми їх просили. У підсумку, ми виграли і готуємося до наступного домашнього матчу, який проведемо 9 серпня проти «Буковини» з Чернівців».

Вже на 8 хвилині поєдинку рахунок у грі відкрив кращий бомбардир «Агробізнеса» Віталій Груша. Цей гол став для нього вже п’ятим у чемпіонаті, і Віталій знову очолює список кращих голеадорів другої ліги групи «А». Утім, тернополяни відігралися ще в першому таймі, коли на 29 хвилині забив Роман Кухарський. Та на 74 хвилині волочиська команда знову повела в рахунку – другий матч поспіль відзначився Андрій Скакун.

Результати матчів 4 туру:
«Нива» (Тернопіль) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 0:1
«Арсенал-Київщина» (Біла-Церква) – «Нива-В» (Вінниця) 0:1
«Агробізнес» - ФК «Тернопіль» 2:1
«Полісся» (Житомир) – ФК «Львів» 0:3
«Поділля» (Хмельницький) – «Скала» (Стрий) 0:2

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 12 очок (4 матчі), 2. ФК «Львів» - 9 (4), 3. «Скала» - 9 (4), 4. «Прикарпаття» - 9 (4), 5. «Нива-В» - 8 (4), 6. «Нива» - 4 (3), 7. «Буковина» - 3 (3), 8. «Поділля» - 1 (4), 9. «Арсенал-Київщина» - 0 (2), 10. ФК «Тернопіль» - 0 (3), 11. «Полісся» - 0 (3).

Пропонуємо вашій увазі відео голів з матчу «Агробізнес» - «Тернопіль»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую