ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» мінімально поступилося, «Агробізнес» знову переміг

Спорт 2463
Форвард Агробізнеса Богдан Семенець очолює список бомбардирів другої ліги групи А з 9 забитими голами
Форвард Агробізнеса Богдан Семенець очолює список бомбардирів другої ліги групи А з 9 забитими голами. Фото: з архіву

У чемпіонаті України серед команд зіграні матчі 13 туру.

Хмельничани свій звітний поєдинок проводили в Вінниці, де протистояли «Ниві-В». А волочиський «Агробізнес» гра у Моршині Львівської області проти стрийської «Скали».

«Поділля» в першому колі змагань вже грало у Вінниці. Тоді хмельничани вистояли під натиском вінничан, звівши поєдинок у нічию 0:0. Цього разу не вдалося. «Грали ми непогано і не заслуговували поразки, але десь недопрацювали», - вважає наставник команди Віталій Костишин. Вже у першому таймі помилка хмельничан в захисті коштували того, що в ворота Сергія Дворника забив Ігор Маляренко. Гості мали моменти, що відігратися, але не реалізували їх. До того ж, на 86 хвилині поєдинку залишилися в меншості. Другу жовту картку в матчі отримав Владислав Ватав. У підсумку «Нива-В» здолала «Поділля» з рахунком 1:0.

А ось лідер першості – волочиський «Агробізнес» вдруге у чемпіонаті переграла на виїзді «Скалу». Якщо в першому колі стрияни поступилися з рахунком 0:1, то в матчі 13 туру – рахунок 1:3. «Після важкого кубкового матчу нам не вистачало свіжості, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але хлопці старалися і виконали те, що від них вимагалося». Вже на другій хвилині матчу в воротах «Скали» відзначився Богдан Семенець, а на 32 хвилині успіх команди з Волочиська подвоїв Микола Семенюк. Господарі відіграли один гол на 47 хвилині, коли забив Юрій Фляк.

Та «Агробізнес» поставив «крапку» в матчі на 93 хвилині, коли дубль на свій рахунок записав Богдан Семенець.
Матчі 14 туру в другій лізі групі «А» заплановані на 30 вересня-1 жовтня. Так, хмельницьке «Поділля» вдома прийматиме «Скалу». Матч пройде 30 вересня о 16.00 на СК «Поділля». А волочиський «Агробізнес» на своєму стадіоні «Юність» 1 жовтня о 16.00 зіграє з «Арсеналом-Київщиною» з Білої Церкви Київської області. Цей поєдинок можна буде переглянути на сайті «Є» в прямому ефірі. Стежте за анонсами.

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 30 очок (11 матчів), 2. «Прикарпаття» - 28 (11), 3. «Нива» - 19 (11), 4. «Львів» - 16 (10), 5. «Нива-В» - 15 (11), 6. «Скала» - 13 (11), 7. «Полісся» - 10 (9), 8. «Буковина» - 8 (10), 9. «Поділля» - 5 (11), 10. «Арсенал-Київщина» - 0 (9).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую