ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - лідер за декількома показниками

Спорт 1795
Артур Подлюк двічі відзначився в воротах Інбев-НПУ
Артур Подлюк двічі відзначився в воротах Інбев-НПУ. Фото: з архіву

Відбулися матчі 5 туру в чемпіонаті України серед команд «Екстра-ліги».

Хмельничани вдома приймали житомирсько-київський клуб «Інбев-НПУ». Цього разу, за підтримки вболівальників дискваліфікація з минулого сезону завершилася), але все одно не без проблем.

«Сокіл» вийшов на матч без двох гравців основного складу – Олександра Педяша та Дмитра Мартинюка. Вони, нагадаємо, в попередній грі в Рівному отримали червоні картки, а тому пропускали цей поєдинок.

Після матчу з «Інбев-НПУ» наставник «Сокола» Роман Ковальчик казав, що було важко грати, оскільки довелося вносити корективи в обидві «четвірки» команди. Так, у першій, замість Педяша, грав 17-річний Владислав Вербовий, а в другій – 18-річний Вадим Кіт, який замінив Мартинюка.

Та попри кадрові проблеми господарям першим вдалося відкрити рахунок, коли на 4 хвилині відзначився Андрій Хамдамов. Та гості швидко відігралися. А на 12 хвилині взагалі повели в рахунку. Утім, на 17 хвилині Артур Подлюк вирівняв становище, і на перерву команди пішли за рахунку 2:2.

У другому таймі була інша гра. Вже на 21 хвилині Руслан Шеремета забив дуже потрібний гол, який змусив «Інбев-НПУ» йти великими силами вперед. Та «Сокіл» вистояв. А на 30 та 33 хвилинах Андрій Лисенко двічі вразив ворота гостей і рахунок став 5:2. А за дві секунди до завершення матчу знову забив Подлюк. Отож, перемога хмельничани 6:2.

«Сокіл» продовжує очолювати турнірну таблицю «Екстра-ліги», маючи в активі 11 очок. Стільки ж київського «ХІТа». Але за рахунок кращої різницю забитих та пропущених голів, на першому місці перебувають хмельничани. До того ж, ця різниця доволі пристойна. Команда із Хмельницького в 5 матчах забила 25 голів (у середньому по 5 в кожному матчі), а пропустила лише 9.

Свій наступний матч хмельничани проведуть 22 жовтня в Одесі проти «Юні-Ламану», який посідає передостаннє 9 місце. Наступний суперник «Сокола» в 5 іграх здобув по одній перемозі та нічиї, забивши 11 голів і пропустивши 21.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую