ye-logo.v1.2

Футбол: «Агробізнес» - «Полісся»: матч, який можна поділити на три частини (ВІДЕО)

Спорт 3381

Команда з Волочиська продовжила свою переможну серію.

Житомирське «Полісся» після двох перемог поспіль приїхало в Волочиськ. У гості до команди, яка має восьмиматчеву переможну серію. Та й взагалі «Агробізнес» у попередніх 15 матчах втратив очко лише в одному матчі. А тому й не дивно, що господарі не збиралися втрачати очки і в поєдинку 18 туру, за трансляцією якого можна було спостерігати на сайті «Є».

Погодні умови (у Волочиську падав дощ) позначилися на якості гри обох команд. У першому таймі не вистачало швидкісної гри. «Полісся» намагалося пробивати по воротам Сергія Чернобая за найменшої можливості, «Агробізнес» - грав до вірного. А тому вийшло так, що моментів за перші хвилин 30 майже не було. Утім, під кінець першого тайму господарі мали дві чудові нагоди відкрити рахунок у матчі. Але і Богдану Семенцю, і Віталії Груші забракло точності.

Після перерви все кардинально змінилося. Вже з перших хвилин футболісти «Агробізнеса» заграли швидше і мали одразу декілька моментів для взяття воріт Дмитра Міхєєва. Утім, не реалізували їх. Натомість на 53 хвилині Міхєєв «капітулював». Після подачі з кутового м’яч опинився в Олександр Юрчака і той, по суті, вразив порожні ворота «Полісся». Для Олександра, який лише вдруге вийшов у стартовому складі «Агробізнеса», цей гол став першим у чемпіонаті. Але не останнім. Вже через чотири хвилини Юрчак оформив дубль – Гагун прострелив у штрафний майданчик і Олександр переправив м’яч у сітку воріт житомирян. А на 77 хвилині матчу Юрчак записав на свій рахунок ще й гольову передачу. Він пасом із глибини поля «розрізав» захисників «Полісся» , які помилилися при створенні штучного офсайду. Богдан Семенець вискочив на цей пас, а Артур Думанюк, який також міг заволодіти ним, але був в положенні поза грою, просто побіг паралельно з Богданом. Форвард «Агробізнес» обіграв голкіпера гостей та вразив порожні ворота суперника 3:0.

Здавалося, що матч можна було завершувати. Та через чотири хвилини «Полісся» забило. Ігор Курило вибив м’яч в боротьбі з Коровіковим а набігаючий Сергій Коломієць добрячи приклався до нього та пробив зльоту з метрів 28-ти у «дев’ятку» воріт Чернобая. Без шансів для голкіпера. А згодом і відродилася інтрига в матчі. Сергій Чиж, який замінив Чернобая, вибиваючи м’яч від власних воріт на 88 хвилині, по суті, віддав пас на Коровікова, і той одразу закинув його «за комірець» голкіперу «Агробізнеса» - 3:2. Утім, більше голів у цьому матчі не було. Команда з Волочиська знову виграла.

Наставник «Полісся» Едуард Хавров після матчу поділив поєдинок на три частини: перший тайм, провальний для його команди початок другого та кінцівка поєдинку. А Андрій Донець, здебільшого, дякував вболівальникам та своїм футболістам. Ну, і зауважив: «Готуємося до наступного матчу з «Прикарпаттям». Це буде останній матч у цьому році й після перемоги, думаю, нам буде легше підготуватися до нього».

Отож, свій наступний матч «Агробізнес» проведе 4 листопада в Івано-Франківську. Це буде центральний матч 19 туру, в якому лідер групи «А» зіграє з «Прикарпаттям», яке посідає друге місце.

Читайте також: Футбол. «Поділля» - «Буковина»: четверта поспіль домашня та нереалізовані моменти (ФОТО+ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую