ye-logo.v1.2

РК «Поділля» здобув чергову перемогу

Спорт 2412
РК Поділля після чотирьох турів має в своєму активі три перемоги та одну поразку
РК Поділля після чотирьох турів має в своєму активі три перемоги та одну поразку. Фото: з архіву

Цього разу хмельничани перемогли в Хмельницькому.

У чемпіонаті України з регбі-15 серед команд Суперліги пройшли матчі четвертого туру. Хмельницьке «Поділля» вдруге поспіль грало проти львівського «Сокола». Цього разу на виїзді.

Якщо в Хмельницькому «Поділля» було значно сильнішим, вигравши з рахунком 54:3, то у Львові була вже інша гра. Утім, також переможна. Цього разу з рахунком 32:19. «Ми все таки аматорський клуб, а тому не всі найсильніше змогли поїхати на матч, - каже президент обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – Натомість «Сокіл» - це домашня команда. До того ж, львів’яни зібрали сильніший склад. Утім, вже після першого тайму ми вигравали 21:0. А другий тайм завершували вменшості. Та головне, що виграли».

Наступний тур у Суперлізі має відбутися аж 25 серпня, коли хмельничани вдома прийматимуть харківський «Олімп», який очолює турнір. «Поділля» ж впевнено посідає друге місце. Але до цього часу хмельничани ще можуть зіграти з київським «Антаресом». «Вже 2 червня на нас чекає другий тур у регбі-7 у Львові, - продовжує Олег Плахотнюк. – Якщо ми виграємо, тоді будемо готуватися до заключного етапу, в якому вирішиться доля чемпіонських медалей. Але, якщо не посядемо перше місце, тоді, не виключаю, що 16-17 червня вдома зіграємо з «Антаресом», якщо вони, звісно, погодяться. Однак зараз уся концентрація на регбі-7».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую